"Добра удовица је само мртва удовица"

Инбоx ми је пун стравичних прича жена које су пролазиле исто шиканирање, а њихова борба за дјецу је представљена као непоштовање обитељи преминулог - написала је Николина Пишек.

Регион 02.07.2022 | 13:38
"Добра удовица је само мртва удовица"

Водитељица Николина Пишек коментирала је своју тренутну животну ситуацију у којој се налази након смрти супруга Видоја и сукоба са његовим оцем око имовине.

- Никада се нисам надала да ћу постати регионални феномен. Нити да ће се позиција жена на Балкану ишчитавати кроз моју ситуацију.Али, да, ту смо…
Кажем “ту смо” јер ми је инбоx пун стравичних прича жена које су пролазиле исто шиканирање, а њихова борба за дјецу је представљена као непоштовање обитељи преминулог.

-Добра удовица је само мртва удовица. Дјеца су небитна, ГРЕШКА која се догодила путем…
“Грешка” коју је мој супруг обожавао и којој је скидао звијезде с неба.

Не смијем написати што би учинио да зна за поступке свога оца, кажњиво је само и написати.

Но, истина је као вода, пронађе пут и кроз непробојне гудуре и изађе бистра и чиста на свјетло дана. И када говориш истину, не мораш размишљати што си коме рекао, свима говориш исто - написала је Николина на Инстаграму.

Подсјећамо, Видоје Ристовић, супруг водитељице Николине Пишек, преминуо је почетком маја у Београду, а након његове смрти удовица и Видојев отац Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, почели су 'битку путем медија'.

И с једне и с друге стране нижу се тешке оптужбе, због чега су постали главна тема јавности. Пишек се на друштвеним мрежама већ неколико пута осврнула на однос са породицом покојног супруга.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Лактаси

02.07.2022 13:16

Рузно је то због покојника ваљда се треба обезбједити дјете које је остало.И увјек фрка код богатаса који имају милионе ,камионе,страсно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биља

03.07.2022 05:58

Ти си заиста небитна било коме. Наравно, од себе желиш да створиш матору старлету и звезду таблоида. Немаш ништа заједничко са нормалним женама са ових простора. Ти си била и остала скупа спонзоруша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

03.07.2022 08:17

Удовици моје искрено учешће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озрен

03.07.2022 09:50

Спонзоруса левел про....

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕЖЕЊА

03.07.2022 18:46

КАД ИМ УЗМЕШ ЛОВУ ЈАВИ МИ СЕ ДА ЗАЈЕДНО ПРОВЕДЕМО ОСТАТАК ЖИВОТА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕУДАТА

04.07.2022 08:12

мислим да је то немогућа мисија, свекар је мало већа звијерка, син није на тату мора да је маминнннн , ал тата је лафчина и зна проценити . До сада је била заштићена јер отац није хтио да исквари сину, а сад је на брисаном простору. Сад ће да се понаша у складу са презименом, пиш, пиш, пиш, пиш....... Пишекова.

ОДГОВОРИТЕ