Нови дресови из Моззарта за ФК Полет Крајишник

У новој опреми у Трећој лиги

Остали спортови 22.07.2022 | 18:05
Нови дресови из Моззарта за ФК Полет Крајишник

Током љетње паузе бројни клубови се припремају за јесен када их очекује наставак такмичења. Међу њима је и ФК Полет Крајишник из села Драгочај код Бањалуке. Овај тим постоји од давне 1949. године, а од јесени ће заиграти Трећу регионалну лигу РС. И то у новој опреми јер им је компанија Моззарт донирала двије гарнитуре дресова.

Реакције на донацију нових гарнитура опреме су позитивне. Чланови клуба су веома срећни због ове донације. Захваљујемо се Моззарту на лијепом гесту, овај вид помоћи нам заиста значи- каже Предраг Доњак, предсједник ФК Полет Крајишник, Рамићи-Драгочај.

Ова екипа окупља око 100 чланова, од којих је чак 70 омладинаца и 30 сениора. Сениори су до сада били у четвртој, а од идуће сезоне играју у Трећој регионалној лиги - група Запад.

Преласком у виши ранг желе да одрже стабилну позицију у својој лиги, а дугорочни циљ им је да у клубу окупе што више омладине из Драгочаја, Рамића, Пријаковаца и Куљана код Бањалуке. Жеља им је да клуб настави да траје како би млади имали мјесто на којем ће се окупљати и тренирати фудбал.

Рад клуба подржава локална заједница, а ту су и чланови и пријатељи клуба који пружају допринос кроз чланарине и донације. На листу њихових пријатеља, кажу, сада се уписао и Моззарт.

 Регионални лидер у приређивању игара на срећу до сада је обрадовао бројне клубове из мањих средина, али и оне који играју у нижим лигама. Кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе“ компанија Моззарт спортским екипама пружа подршку за даљи напредак, а до сада је новом опремом обрадовала више од стотину клубова широм државе.

(БН)

 

Коментари / 0

Оставите коментар