Партизан потврдио: Андрија Макаји имао мождани удар

- Фудбалски клуб Партизан огласио се саопштењем и потврдио да је млади фудбалер тог клуба Андрија Макаји (16), који је доживео мождани удар, сада добро и да му црно-бели желе брз опоравак.

Фудбал 26.07.2022 | 18:34
Партизан потврдио: Андрија Макаји имао мождани удар

"Везано за информацију да је кадет Андрија Макаји (16) доживео мождани удар, овим путем обавештавамо јавност да се Андрија тренутно осећа добро. Пре самог поласка на припреме, на Златибор, са својом селекцијом, пре пет дана је урађена комплетна дијагностика у оквиру амбуланте фудбалске школе Партизан, а од стране установе Спортива ВСЗ, овлашћене за обављање систематских прегледа, са тестом оптерећења, током ког су сви параметри били у реду", поручили су из Партизана.

Клуб из Хумске навео је да млади фудбалер није имао тегобе које би могле да наговесте мождани удар.

"Андрија није пријавио никаве тегобе који би указивали на симптоме који могу довести до можданог удара, а стање које је наступило настало је ван тренажних активности. Урађена је сва дијагностика, прво у болници у Ужицу, а потом и у Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој. Андрији желимо брз опоравак", закључује се у саопштењу ФК Партизан.

(Тањуг Фото: МН Пресс) 

Коментари / 0

Оставите коментар