Лепа Брена одржала концерт за памћење у Зворнику! (ВИДЕО)

Лепа Брена наступила је синоћ пред зворничком публиком на отварању манифестације "Зворничко љето"!

Забава 03.08.2022 | 15:36
Лепа Брена одржала концерт за памћење у Зворнику! (ВИДЕО)

На градској плажи поред реке Дрине синоћ је званично отворено „Зворничко љето“, културно-забавна манифестација која се одржава по 21. пут.

Пред више хиљада окупљених Зворничана и гостију из суседних општина и иностранства концерт је одржала Лепа Брена.

Манифестацију је отворио градоначелник Зворника Зоран Стевановић који је позвао суграђане да искористе ову седмицу у којој ће бити приказано више културних и забавних догађаја и да свако вече уживају у концертима познатих естрадних уметника на обали Дрине.

Након званичног отварања наступила је једна од највећих звезда са простора бивше Југославије -Лепа Брена, која се зворничкој публици представила својим највећим хитовима од почетка каријере па до данас. Концерт је започела песмом "Пази коме завидиш" а онда су се ређали хитови од 1982. до 2022. уз које је пубулика певала у глас.

"Миле воли диско", "Чачак", "Ситније Циле ситније","Дама из Лондона" и многе друге песме од почетка каријере па до оних новијих певала је Брена са својим бендом и одушевила публику. Највеће овације је добила уз песму "Југословенка" поготово када се на видео биму приказала застава некадашње Југославије.

На крају је уз песму "Ја немам други дом" Лепа Брена послала поруку мира, љубави и  толеранције за све људе овог света, након чега је испраћена огромним аплаузом.

Делић атмосфере са концерта погледајте у видео снимку:

(БН / ИнфоБирач)

 

Коментари / 0

Оставите коментар