Напријед Наприједе: Моззарт спонзор чувеног бањалучког клуба

Бројни спортски клубови теже остваривању што бољих спортских резултата, али им се на путу често нађу финансијске препреке, па су им вјетар у леђа и помоћ друштвено одговорних компанија пријеко потребни.

Спорт 03.08.2022 | 16:58
Напријед Наприједе: Моззарт спонзор чувеног бањалучког клуба

Једну овако значајну подршку за рад добио је ФК ”Напријед”, чији је потенцијал препознала компанија Моззарт. Нови партнер клубу ће дати додатни подстрек у предстојећим плановима а ФК Напријед има бројне активности у плану.

- У овим изузетно тешким временима за рад било којег спортског клуба, подршка компаније Моззарт, која је друштвено одговорна и која је препознала визију нашег клуба и жељу за развојем и напретком, заиста много значи. Визија нашег клуба је да будемо позитиван примјер у друштву и да у овим тешким временима будемо побједници што је и главна порука нашег спонзора- у чему смо препознали заједничку идеју и жељу да идемо напријед- каже предсједник ФК ”Напријед” Владимир Росић.

Он је истакао да је подршка компаније Моззарт од великог значаја за даљи раст и развој овог ”малог-великог” клуба са традицијом дужом од 70 година. Добијена средства клуб ће уложити у побољшање инфраструктуре, услова за рад, али и у борбу за још боље резултате свих селекција. Жеља им је да тиме оправдају указано повјерење пријатеља и спонзора клуба.

Из компаније Моззарт поручују да су помно пратили све што раде у ФК Напријед, па су одлучили да пруже подршку клубу, који је од великог значаја за играче, али и многобројне навијаче.

-У компанији Моззарт у посљедње вријеме нисмо могли да не примјетимо колико сви чланови клуба посвећено раде на развоју, са првим тимом, новим члановима и колико улажу у инфраструктуру.

Зато смо одлучили да им пружимо подршку, односно да постанемо један од спонзора, чиме желимо да им олакшамо пут даљег развоја и напретка. Моззарт кроз ову подршку жели да поручи – напријед Наприједе- каже Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација компаније Моззарт.  

Ново руководство клуба је за нешто више од седам мјесеци направило значајне помаке у раду клуба на свим нивоима, што су препознали многобројни приведни субјекти, појединци, играчи, али и навијачи клуба. У наредном периоду очекује их изградња новог објекта који ће бити од великог значаја у раду клуба и у годинама које долазе.

Жеља им је да све што изграде остане на коришћење будућим генерацијама бањалучких спортиста и фудбалера, као и да служи за спортске и рекреативне активности бројним становницима града на Врбасу.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар