Милош се опростио од синова и супруге убијених на Цетињу

Милош Мартиновић тужним речима опростио се од супруге Наташе и двојице синова које је помахнитали Вук Бориловић међу првима убио на Цетињу.

Регион 14.08.2022 | 15:14
Милош се опростио од синова и супруге убијених на Цетињу

Новине су данас препуне читуља, емотивне поруке и последњи поздрави убијених на Цетињу сламају срце, али један од најемотивнијих је опроштај Милоша Мартиновића који је остао без супруге и двоје деце. Милош се најпре опростио од супруге Наташе.

- Хвала ти за све што си урадила за Машана и Марка. Покушала си да их спасиш од олоша који вас је убио ни криве ни дужне. Борила си се цијелога живота за њих и сада сте опет заједно - пише у читуљи коју је објавио неутешни човек.

Порука којом се опростио од својих малишана слама срца.

- Моји Анђели. Долазим брзо код вас. Чекајте ме и волим вас - написао је Милош.

Наташа Пејовић Мартиновић и њени синови биће сахрањени данас на локалном гробљу у Бајицама.

На Цетињу је јутрос у 10 сати одржана комеморација трагично настрадалим суграђанима у масакру који се догодио у петак. Комеморацији су присуствовали родбина и пријатељи побијених Цетињана, председник Црне Горе Мило Ђукановић, премијер Дритан Абазовић, градоначелник Цетиња Никола Ђурашковић...

Вук Бориловић, подсетимо, убио је 10 суграђана у петак, а ранио њих шест пре него што је и сам убијен. Пуцњава је према наводима медија трајала дуже од 45 минута. Током крваве драме из ловачке пушке насумично је пуцао у подстанаре, комшије, затим екипу Хитне медицинске помоћи и припаднике полиције који су дошли на мессто пуцњаве, али и пролазнике.

Обдукција је показала да је имао барем пет улазних рана, а балистичари и патолози ће дати оцену из којих оружја је Бориловић погођен и које су ране биле смртоносне.

(Курир  Фото: Курир, АП/Ристо Божовић)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

+

14.08.2022 13:45

Немам ријечи за ту жалост. Нека почивају у миру. Отац треба да живи. Да им гроб обилази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТВАРНО..

16.08.2022 14:41

ДА НЕ ПОВЈРУЈЕШ ШТА СЕ ДЕШАВА

Name

клокан

14.08.2022 14:47

и богје плако кадасе растајо са породицом некаму господ подари стрпљења да преболи теске боле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

14.08.2022 21:24

Тај цовјек неце издрзати бол! Колико је то страсно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

15.08.2022 00:17

Велика туга јер нико нема право ником да одузме живот. П.С Нема потребе да се губи вријеме тако што ће се гледати из којег оружја је убијен и које ране су му биле смртоносне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сссс

15.08.2022 07:11

Вјецна слава нека вас андјели цувају