Избори близу, режиму се поново указали Британци

- Ево поново, након четири године, режимски гласници путем режимских гласила, обавјештавају како су им се опет указали Британци који су дошли да руше “поштену и патриотску“ власт Републике Српске.

Република Српска 18.08.2022 | 15:13
Избори близу, режиму се поново указали Британци

Указују им се и друге стране агентуре које тобоже ударајући на шефа неспособног режима, ударају на саму Републику Српску. Ту је и неизоставни Бакир и бакировци у редовима опозиције, а да апсурд буде још већи, о томе причају особе које већ читав мандат проводе у коалицији са тим истим Бакиром, договарају фотеље, смијењују њима политички неподобне Србе, именују у институције оне који даље дају отказе часним и поштеним Србима који професионално раде свој посао – рекао је потпредсједник ПДП-а и народни посланик Игор Црнадак. 

Црнадак каже да је отужна, али и опасна прича о странцима који наводно руше Републику Српску: 

- Отужна је, јер је понављају као папагају људи који су лично или чија партија је успоставила режим управо уз помоћ странаца. Опасна, јер својом реториком призивају страну интервенцију, а и из разлога што уколико се деси нека стварна пријетња, у то више нико неће вјеровати. Прича им је и смијешна, јер мисле да ће на тај начин промијенити вољу народа.

А народ је већ изабрао.

Према свим релевантним истраживањеима, предност Јелене Тривић над Милорадом Додиком је недостижна и њему не могу више помоћи ни лажи, ни злоупотреба јавних ресурса, ни новац који је испумпао из народног буџета, јер народ је преломио: Јелена Тривић је будућа предсједница Републике Српске. Жељки Цвијановић не може помоћи ни стање тиховања и мировања у које су је ставили да не би својим поступцима и ријечима направила грешку. Народ је не жели, а будући српски члан Предсједништва БиХ ће бити Мирко Шаровић. Одлазак овог накарадног и антинародног режима у прошлост 2. октобра, биће коначна побједа народа – поручио је Црнадак. 

(БН) 

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Борац и рви 91_ 95

18.08.2022 13:38

Да бог драги услиши твоју изјаву, ако остане ова црвена секта миборци који смо створили рс бићемо живи сахрањени од снсда и гладни и жедни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

40 енглеза

18.08.2022 15:43

фино смо јавили милету да су двојица на боловању а један се пензионисао а он запео ко мазга

Name

борац

18.08.2022 13:59

Са Додиком је боље да је нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Махмлаз

18.08.2022 14:01

На залост ког воде Зихдови тај у свијету побиједјује у 85% слуцајева. Кога је поставио Ескобар давно и данас тај побиједу носи ..дјаба сте глассли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре махлмаз

18.08.2022 17:05

Њега ни јевреји висе не могу спасити. Народ је прогледао и схватио ста им је свих ових година радио. Униставао РС, крао, младе отјерао, једноставно смијао се свима у лице, тровао их индустријскум гасом...

Name

Борац Р СРПСКЕ

18.08.2022 14:06

Цекамо ста це Вуциц реци . Поново це изјавити да це после избора саопстити све који русе његовог милета. Када Вуциц укљуци своју масинерију против опозиције бице свега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

18.08.2022 18:07

А сто би Вуциц укљуцивао своју масинерију, или би ви то зелели? Ипаг гласаци одлуце, на њима је да изаберу, а сад кога, то је њихова ствар. Избор је скроман, све је посвадјано, прелетаци лете, све дам да се продам. Сто месате Вуцица, или спремате терен кад изгубите, па да њега прогласите кривим? Понекад мислим да опозиција ради против себе, као да их је страх одговорности. Галамати мозе ко хоце и кад хоце, то није знак поверења.

Name

ТАЦНО ??????

18.08.2022 14:23

ДА ЛИ ПОСТОЈИ ЈОС НАРОДА У РС ДА ПОВЈЕРУЈЕ МАМЛАЗУ ДОДИГУ.. ЊЕГА ЈЕ ПРАВИЛО НА ПИЈАЦИ У ТАМИЦУ.. И ОД ТАКВЕ ФУКАРЕ НЕСТО ОЦЕКИВАТИ.. ЛАЗОВ ПРЕВАРАНТ ОСТЛОПЛЕР ПИЈАЦАР.. ПОКРАИ ЈЕ РС ОН И СНСД.. ДАБОГДА ИХ БОГ КАЗНИО СА... ОП... ? ? ? ? ? ? ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

18.08.2022 14:31

Немојте се унапријед радовати, да се зна ко ће победити неби ни било избора. И ја бих се радовао да овај ненародни режим коначно оде са власти, доста их је било, и ако ни вама из опозиције не вјерујем радујем се промјенама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

18.08.2022 14:32

Тако је Игоре, брише им се траг по мало. Све што је ружно по РС и народ је њихова творевина. Народ жели да их брише из сећања да су и постојали, мајкићка, шпирић, новалић, мазалица, додиково богиња и он за њу бог и да не набрајам више, то су људи без карактера, морала. Шта даље причати, нека их носи ђаво тамо гдје припадају, у заборав фукаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.08.2022 15:45

Тим људима није битно ста прицају, само да су контра некога, да глуме угрозеност, док могу стимат неке послове.

Name

Јанко

18.08.2022 15:45

Власт је у страху јер знају да их пола оде у затвор кад падну и морају да свашта смишљају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

18.08.2022 16:47

Стварно су досадили и Богу и људима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

18.08.2022 19:19

Не може је НАТО срусити и развалити колико је то учинио нас генерал

Name

Боро

19.08.2022 23:20

Ако не буду резултати избора такви како их предвидас,хоцес ли Ти отици?Предуго те гледамо,ниста ниси урадио за РС.

ОДГОВОРИТЕ