Ми ћемо прекинути политику сукоба и свађања са свима

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, Мирко Шаровић, изјавио је на предизборном скупу у Дервенти да ће спроводити политику без сукоба, што је једини начин да се гради економски просперитетно друштво. 

Република Српска 22.09.2022 | 20:25
Ми ћемо прекинути политику сукоба и свађања са свима

„Ми желимо да окончамо агонију у којој се тренутно налази Република Српска. Окончаћемо политику свађања са свима у БиХ и региону, са кључним земљама ЕУ, јер то ремети наше планове да се развијамо, градимо бољу друштво и боље шансе за омладину. Моја политика је сасвим другачија, ту нема никакве дилеме. Значи не криза, не изолација, не сукоби, само развој, економија, инфраструктура, и то је оно што треба сваком нашем крају. А када смо економски јаки, онда нам нико ништа не може“ поручио је Шаровић. 

Он је додао да је позиција градоначелника Дервенте практично отета СДС прије двије године, али то не значи да ће одустати од тога да и на локалним нивоу предводе општину и боре се за њен напредак.

  

„Наш приоритет за ову регију биће брза цеста Брод - Дервента – Добој. Можда су раније неки ово обећање дали и изневјерили неколико пута, а ми кажемо сада, да, могуће је, то ће бити наш приоритет и ми ћемо то испунити. Дервента ће осјетити бенефите већ у првој години мандата нове владе коју ће предводити СДС. То ће бити година борбе за нормалан живот, за промјену приоритета, за отварање Републике Српске“ додао је Шаровић. 

Перо Ђурић, носилац листе СДС за Народну скупштину из изборне јединице 4 изјавио је да ће се у следећем периоду борити за враћање достојанства институција Републике Српске. 

„Борићемо се на првом мјесту да Народна скупштина личи на Народну скупштину, да у њој изгласамо законе који се тичу бораца, породица погинулих бораца и инвалида, да борци добију достојанствен борачки додатак. Борићемо се за пољопривреднике, за мајке и вишечлане породице и за све оне којима је потребна равноправност.   

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

УФТ

22.09.2022 20:31

То је веома видљиво ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

22.09.2022 20:41

БРАВО МИРКО. ТО ЈЕ ОСНОВНО. ЕКОНОМИЈА ПА ЋЕМО ОНДА БОЉЕ ЖИВИЈЕТИ. НЕМА НАПРЕТКА, АКО СЕ СВАЂАМО. СВЕ ПО ЗАКОНУ И АРГУМЕНТОВАНО. ВИЈЕРУЈЕМО ВАМ. ЖЕЛИМО КАДИДАТУ СДС, ДА ПРОЂЕ НА ЛИСТИ. И ДА СКУПШТИНА БУДЕ УЗОР СВЕМУ У РС. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН И СВИ СА ВАШИХ ЛИСТА. Крајипник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срећно

22.09.2022 20:48

❤️Јелена и Мирко❤️ СДС💕ПДП Побједа, побједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казаница снсд

22.09.2022 21:01

Браво Шаровићу. Видим да је ту био и велики ,,ОПОЗИЦИОНАР" из Брода. Битно само да имате чисте редове у странци и да немате тројанце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фико

22.09.2022 21:44

Браво! И да признамо Косово и Црногорску православну цркву! И да се одрекнемо државне имовине. Све је то оно што поправља односе у БиХ и односе са комшијама. Браво Мирко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Признао ти је то Миле

23.09.2022 08:37

Питај Додика о томе И питај га гдје је јасеновацка градја

Name

оо7

23.09.2022 10:27

Мало више слоге свима ће бити боље.

ОДГОВОРИТЕ