Недељко Бајић- Тајно се вјенчао, тајно се развео

Пјевач Недељко Бајић Баја свој приватни живот држи далеко од радозналих погледа јавности. Ипак, јавности је познато да се од 2013. године забављао са љепотицом из свог спота за пјесму "Мокра до коже". Деветнаест година млађа Ивана Баји је подарила двоје дјеце у браку који је трајао пет година, сина Марка и кћерку Милицу.

Забава 28.09.2022 | 15:43
Недељко Бајић- Тајно се вјенчао, тајно се развео

Како су касније медији сазнали супруга Недељка Бајића Баје и пјевач су прије четири године ставили тачку на свој брак, али су због дјеце задржали коректан однос.

Ипак, пјевач, који свој живот никада није јавно експонирао и ове наводе тада није потврдио.

Како је неко вријеме био одсутан са естрадног неба, Баја је признао зашто је то тако.

- Није ме било дуго, можда и предуго, али спремам нови албум, ту сам. Надам се да ће и са овим позитивним временом бити добре музике и да ће бити све како треба, ја сам већ задовољан. Моје прошле пјесму јесу хит како ви кажете, али оне су слика оног времена, сад морамо ући у ново вријеме. Ја сам човјек који се студиозно бави музиком и сматрам да је оно што радим поштено и то свакодневно долази до изражаја - рекао је пјевач недавно.

(Курир) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Перо

28.09.2022 14:58

Будала теска кога то онтересује

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУО.МАЊАЧА.БАЈА+В.БАЈАЈА.

28.09.2022 16:03

ЕТО, БАЈА, ВРЕМЕНА СЕ МЈЕЊАЈУ, БИО СИ СЛАВНÍ РИКАЈУЧИ--ПАРДОН ПЈЕВАЈУЧИ ЗАЈЕДНО У ДУЕТУ СА ВЕЛИКИМ БАЈАЈОМ ДОДИГГОМ, ЗАБАВЉАЈУЧИ ПЈАНИ НÁРОД, ВАШЕ ПРИСТАЛИЦЕ КУПИТИ ЗА СЕНДВИЧ И ФЛАШУ ПИВА АЛИ ЗА ЊИХОВЕ ПÁРЕ ПОД ШАТОРОМ НА. МАЊАЧИ. АЛИ ЕТО НЕМÁ ВАС АЛИ НАДАМ СЕ НИ ЧУВЕНОГ ДУЕТА БАЈА+В. БАЈАЈА ДОДИГГ ЈЕР ТИ ПАРТАКА, 2.10.НА ИЗБОРИМА ШАЉЕМО У ПРОШЛОСТ, ТО ЈЕСТ СМЕТЉИШТЕ, БОЉЕ ŘЕЧИ СИГУРАН ЗАТВОР..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дуо

28.09.2022 17:05

Кога ћеш ти тако неписмен послати било гдје? Сједи и не мантрај глупости!

Name

Ја

28.09.2022 18:46

Пуко.

Name

БОБ РОЦК

28.09.2022 17:18

Шта лупате ово није оно г... што је био книнџа у Н. Саду, овај човек је онај други Баја, Недељко он је добар певач,културан,један од ријетких скромних тих наркомана и курви и будала

ОДГОВОРИТЕ