Дарко Лазић мистериозно нестао: Узео паре за наступ па се није појавио!?

Дарко Лазић требало је да у суботу увече са својим колегама Стефаном Ђурићем Растом и Рељом Поповићем одржи наступ у шведском граду Норћепингу, али се он није појавио.

Забава 04.10.2022 | 15:40
Дарко Лазић мистериозно нестао: Узео паре за наступ па се није појавио!?

Од тада је Дарко мистериозно нестао и нико од његових сарадника не зна шта се с њим десило и због чега се одлучио на овај корак.

Како сазнаје Курир из добро обавештеног извора, Раста и Реља су у договорено време дошли на београдски аеродром, као и чланови његовог бенда. Међутим, Дарко се није појавио, нити је било коме од њих јавио да неће доћи, иако је кренуо ка Сурчину.

- Раста и Реља су на време стигли на аеродром. Међутим, Лазић се из неког разлога није појавио тамо. Цео дан је због њега трајала агонија. Оно што је најчудније јесте да је он кренуо ка аеродрому својим колима, а његови музичари својим. Међутим, човек је одједном нестао. Буквално нико није знао шта му се десило и где је отишао. Члановима бенда је рекао да ће он ићи својим аутомобилом до аеродрома, и то је све што знају. Њима ништа није било јасно, али су отишли за Шведску надајући се да ће се он у једном тренутку појавити. Сви су га звали - од његових менаџера, до организатора концерта - и нису могли да га нађу. Телефон му је био угашен, звали су га и на Воцап, али се није јављао. Као да је у земљу пропао - прича наш извор па додаје:

- Екипа је имала лет по подне, око два сата. С обзиром на то да се није појавио на аеродрому, организатори су му узели нове карте за лет у 18 часова. Међутим, Дарко је и даље био недоступан, тако да је и тај лет пропустио. Више нису знали шта да раде нити како да покушају да га пронађу. Звали су и његову девојку Катарину, како би преко ње сазнали да ли је с њим све у реду и да нису можда заједно, али ни она се није јављала на позиве.

Darko Lazić
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

Фолкеру је иначе унапред исплаћен аванс за овај наступ, на ком се није појавио, и то у износу од 3.000 евра.

- За овај наступ дат је и аванс његовим менаџерима. Поред тога, плаћене су авионске карте за њега и чланове бенда, па је купљена нова карта за њега, затим хотелски смештај за све њих. Организатори су због њега остали кратки за неких 6.000 евра најмање. Због оваквог непрофесионалног понашања сви су јако бесни, а људи из Шведске траже од Лазићевог менаџмента да им врате новац који су им дали, као и да плате све остале трошкове. Раста и Реља су направили супер атмосферу, клуб је био крцат без обзира на то што их је Лазић испалио - завршава наш извор.

Darko Lazić
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ

Дарко се није јављао ни нама на позиве, док је његова мајка Бранка истакла да не зна шта јој је са сином.

- Не знам ја ништа о томе. Нисмо се чули ни видели неколико дана. Сад ћу га ја позвати да видим где је. Надам се да је све у реду. Јавићу вам се касније - рекла нам је Бранка, али нам се касније ни она није јављала.

<блоцкqуоте>

<стронг>Није први пут

<стронг>Заврнуо људе у Шапцу, па добио батине

Дарку Лазићу ово није први пут да испали своју публику и да се без образложења не појави на наступу.

Слична ситуација као сада у Шведској догодила се прошле године у Херцег Новом. <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3746935/дарко-лазиц-наступ-испалио-херцег-нови-ухапсен" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Лазић тада није дошао на наступ, а бенд који га прати је на време дошао на тезгу. Попели су се на бину и стрпљиво чекали неко време да се певач појави, али како се то није догодило, они су се покупили и отишли.

Према речима нашег извора, који се тада задесио на лицу места, један од чланова бенда је менаџерима саопштио да је Дарко ухапшен и задржан на граници с Босном. Међутим, људи из дискотеке су преко својих веза то проверили и испоставило се да је то лаж.

Пре четири године, нешто пре тешког удеса који је доживео, <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3095841/пуцали-и-пребили-певаца-дарка-лазица-испрскали-су-ме-спреј-сузавцем-а-онда-су-ме-тукли-по-глави-телу-рукама-и-ногама" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Лазић је добио батине од људи из Шапца јер је, како је тада наведено у медијима, узео паре за наступ на који није дошао.

(курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милос

04.10.2022 16:53

Бравоо Дарко сељацине треба варати Еее нека си.Овце треба сисати Ја те неби гледо и слусо да ти мени платис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква

04.10.2022 18:45

Је ово,лакрдија од човјека.Никада да се дозове памети.

Name

ЛОМ

05.10.2022 09:32

Све док једном неко неполоми кицму па це се кајат.

Name

78787878

06.10.2022 11:44

Па није имао робе за себе....а у кризи се неиде пјевати...!!

ОДГОВОРИТЕ