Овако изгледју најмањи телевизори на свету!

ТиниЦирцуитс, хардверска компанија специјализована за креирање малих електронских уређаја, недавно је представила најмање телевизоре на свету.

Занимљивости 09.11.2022 | 15:32
Овако изгледју најмањи телевизори на свету!

Када је реч о модерним телевизорима, општи консензус је да је вец́и то бољи, али једна компанија покушава да докаже да може бити успешна тако што прави мање телевизоре

ТиниЦирцуитс, хардверска компанија отвореног кода која производи све врсте малих електронских уређаја, креирала је најмање телевизоре на свету назива ТиниТВ 2 и ТиниТВ Мини.

Иако ови ТВ уређаји ретро изгледа су величине поштанске мараке, они заправо функционишу као и телевизори обичне величине, са дугмадима за подешавање канала и јачине звука, даљинским управљачем, 8Гб простора за складиштење и повезивањем са рачунаром за отпремање видео записа.

ТиниТВ 2 има екран од 1,0 инча (26 мм) и налази се на предњем звучнику од 0,6 к 0,4 инча (16 к 9 мм), док мањи ТиниТВ Мини има екран од 0,6 инча (15 мм).

Први долази са ИПС ТФТ екраном, док други има светао ОЛЕД екран. Оба имају исти интерни капацитет од 8Гб и долазе са серијом унапред учитаних видео записа, али се такође могу повезати са рачунаром преко УСБ-Ц за отпремање нових видео записа.

Тини Цирцуитс нуди бесплатан видео конвертер који помаже корисницима да претворе видео записе у датотеке које се могу репродуковати на ТиниТВ-има. Занимљиво је да такође можете да стримујете видео на свој ТиниТВ 2 или ТиниТВ Мини са рачунара преко УСБ-Ц, користец́и бесплатни софтвер компаније.

najmanji televizor na svetu-TV6 <фигцаптион ид="цаптион-аттацхмент-24934" цласс="wп-цаптион-теxт">најмањи телевизор на свету-ТВ6

Што се тиче трајања батерије, ТиниТВ 2 има унутрашњу батерију која је добра за око 2 сата видео репродукције, док мањи мали ТВ има мању батерију која траје око сат времена. Вреди напоменути да је ТиниТВ Мини само нешто вец́и од једне четвртине САД.

Два сиц́ушна ТВ апарата су тренутно у центру невероватно успешне кампање прикупљања средстава на Кикстартеру која је превазишла свој циљ од 15.000 долара и прикупила невероватних 165.500 долара за 10 дана до краја.

Подржаваоци кампање могу да обезбеде сопствени ТиниТв 2 или ТиниТВ Мини по цени од 49 долара или 59 долара ако се одлуче за верзију са прозирним куц́иштем. Такође могу потрошити 10 долара на опциони инфрацрвени даљински управљач.

<ифраме цласс="ентеред литеспеед-лоадед" титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/3ИлНдW6yQxЕ" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-лазyлоадед="1" дата-срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/3ИлНдW6yQxЕ" дата-оригwидтх="560" дата-оригхеигхт="315" дата-лл-статус="лоадед" дата-мце-фрагмент="1">

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар