Новак Ђоковић ће играти на Аустралијан опену!

Новак Ђоковић моћи ће да наступи на Аустралијан опену, преносе тамошњи медији.

Тенис 15.11.2022 | 08:06
Новак Ђоковић ће играти на Аустралијан опену!

„Новаку Ђоковићу дозвољено је да игра на Аустралијан опену 2023. године, пошто ће његова трогодишња забрана за аустралијску визу бити укинута“, наводи се на друштвеним мрежама Нине Неwс Мелбоурне мреже, а више информација најављује се у наредним вестима.

Ђоковић је деветоструки шампион, најуспешнији тенисер у историји Аустралијан опена, а ове сезоне није наступао после афере због које је чак био и у притвору.

Само три недеље после завршетка турнира, Аустралија је укинула све мере за невакцинисане странце, због којих Ђоковић првобитно није могао да игра.

Аустралијан опен, први гренд слем турнир у сезони, почиње 16. јануара.

(СК Фото: Профимедиа) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

МАЛИ

15.11.2022 08:16

БРАВО ЗА НОЛЕТА НАСЕГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кап у мору

15.11.2022 08:23

Ноле! Ноле! Ноле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

15.11.2022 08:56

Фашисти, расисти, колонизатори, супремационисти и сва остала свјетска багра, покушаће да заустави спортисту који није аријевског поријекла, а није протестант или католик, нема плаву косу и плаве очи, а уз то је и Јужни Словен. Према томе, забраниће они Ђоковићу да игра са обје руке, само да не би нарушио доминацију фашиста , расиста и мултинационалних компанија. Зашто су раскинули све уговоре са Кање Вестом? Зато што је причао оно што не смије јавно да се прича, а сви знамо да је истина. Ђоковић је борац за слободу избора, за слободу говора и мишљења, против лажних вакцина и контроле приватног живота људског бића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГ

15.11.2022 09:26

Да сам на мјесту Новака Ђоковића, умјесто наступа, ја бих им показао средњи прст девет пута, као знак захвалноси.

ОДГОВОРИТЕ