Пушећи цигарете истрчао прави маратон!

Један неименовани Кинез (50) је недавно постао виралан на друштвеним мрежама након што је фотографисан како пуши цигарете док трчи маратон.

Занимљивости 16.11.2022 | 15:31
Пушећи цигарете истрчао прави маратон!

Пушење цигарета није најздравија ствар коју можете учинити а још мање када трчите маратон!

Када су фотографије 50 година старог мушкарца који лежерно пуши доктрчи 42км на маратона у Синанђиангу прошле недеље постале виралне, сви су били запањени али и радознали да сазнају у чему је ствар

Нажалост, о човеку који пуши док трчи маратон се не зна много, осим што је међу колегама тркачима познат као „чика Чен“, који је потврдио и своју навику да пуши док трчи.

 

Према непровереним извештајима на друштвеним мрежама, ујак Чен је примец́ен на другим маратонима у последњих неколико година, укључујуц́и Ксиамен маратон, Лисхуи Ултра маратон и Лхаса Халф Маратхон.

Након што су неке фотографије човека који пуши док трчи постале виралне на Веибо-у, организатори Ксин’ањианг маратона у граду Јианде такође су поделили његову потврду о успеху.

Која не само да је доказала да је учествовао у догађају, вец́ и да је трчао 42,195 км за респектабилних 3 сата, 28 минута и 45 секунди, на 515. месту од неколико хиљада тркача.

<фигуре ид="аттацхмент_25004" цласс="wп-цаптион алигнцентер" ариа-десцрибедбy="цаптион-аттацхмент-25004"><имг цласс="сизе-фулл wп-имаге-25004" срц="хттпс://занимљивостидана.цом/wп-цонтент/уплоадс/2022/11/маратон-пусење2.јпг" алт="маратон пушење " wидтх="604" хеигхт="404" /> <фигцаптион ид="цаптион-аттацхмент-25004" цласс="wп-цаптион-теxт">маратон уз пушење цигарета – време проласка

Када је прича постала вирална, фотографије ујака Чена како пуши док је трчао на Гуангџоу маратону 2018. такође су се појавиле на мрежи, а тркачи су потврдили да су га приметили и на догађајима 2019.

“Трчање је добро за ваше здравље, пушење је лоше за ваше здравље. Да ли се поништавају једно друго?” питала је једна особа у коментару, док се друга питала да ли ујка Чен пуши током маратона јер никотин делује као стимуланс. Мислим да је поштено рец́и да постоје погоднији стимуланси.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар