Вук Моб испрозивао Шаку због скандала, овај му узвратио: Заобиђи ме!

Након што се певач Шако Полумента поново нашао у јеку скандала због наводне гласовне поруке удварања коју је послао непознатој девојци, репер Вук Моб испрозивао је певача на друштвеној мрежи Тик Ток, а сада је на тај снимак Полумента и одговорио.

Забава 23.11.2022 | 18:39
Вук Моб испрозивао Шаку због скандала, овај му узвратио: Заобиђи ме!

- Упознао сам Шака Полументу, он генерално није лош. Оно што нас шокира јесте да је интернет постао минско поље, најгора ствар на свету, а он батица гребе и рукама и ногама да опет буде на стубу срама. Не знам који му је ђаво - изјавио је Вук у видеу на који је Полумента одговорио.

 

– Е, мој буле, што ће ти ово, јадан не био? Већ други пут правиш рекламу и маркетинг на основу мог имена. Пусти, иди мало ради, свирај, узимај паре, гостуј по свету, мене мало заобиђи. Сваки пут кад треба да ми изађе нова песма, сви ударају по мени, па и ти. Шта ће ти то, ниси ни ти лош… Овако мало да те поздравим и махнем једном руком. Опусти се мало, батице мој – одговорио му је Полумента.

Репер се још једном огласио на Инстаграму, који је коментарисао коментаре пратиоца који су га нападали.

Vuk Mob
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

"Читао сам коментаре на профилу код Шакија о мени. Колико су само људи зли. Не могу да будем љубоморан на педофила, што је педофил и као да ме учи да певам. Никад нисам ни рекао да знам да певам", рекао је Вук Моб.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Обојица

23.11.2022 20:01

Су дно,дна.Сваки на свој начин.

ОДГОВОРИТЕ