Младеновић: Глава горе, има још доста да се игра

Фудбалери Србије поражени су на старту Светског првенства у Катару

Фудбал 24.11.2022 | 22:32
Младеновић: Глава горе, има још доста да се игра

Није успела Србија да направи велики подвиг и изненади Бразил на старту Мундијала. Орлови су парилали Кариокама до 60. минута, а онда су изабраници селектора Титеа показали због чега важе за главног фаворита за титулу.  

Ипак, по речима Филипа Младеновића пораз од Бразила неће покварити атмосферу у репрезентацији већ ће Орлови против Камеруна и Швајцарске покушати да изборе пласман у нокаут фазу такмичења. 

- Неке ствари не иду онако како се замисли. То је фудбал. Испред нас су још две утакмице, шест бодова је на столу. Глава горе, има још доста да се игра, тако треба да размишљамо. Бразил је јак противник, да смо могли боље - могли смо. Испред нас је анализа, али важно је оно што нас чека. Не можемо да вратимо време, морамо да се саставимо и "терај даље" - рекао је Младеновић, а потом истакао да не прави разлику између противника будући да је већ било довољно изненађења на Светском првенству.

- Као и свака утакмица овде, не делим Бразил, Камерун и Бразил. Свака утакмица је иста, свака је тешка. Видели сте колико је било изненађења. Имамо времена да се спремимо за следећу утакмицу, да се затегнемо. Овај пораз не сме, не може и неће да обрише све оно што смо постигли до сада. Нећемо пасти, никако! Знајући момке, селектора и целу екипу нема шансе да се то деси. Нема ни разлога. Радимо најбоље и оно што је до нас, али некад може да не иде како хоћемо - додао је бек Србије. 

На конкретно питање новинара шта је Орловима вечерас фалило за бољи резултат Филип Младеновић није имао одговор, али истиче да је оптимиста будући да је пред нашом репрезентацијом још доста посла на Мундијалу. 

- Не знам шта нам је фалило. Зависи и од противника, нисмо имали посед, то нас је омело. Мислим да смо морали да будемо конкретнији, али жива ствар. Нисмо знали како може да се одвије. Има да се гази још, увек сам оптимиста - подвукао је Младеновић.

(Информер Фото: Тањуг/АП)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Врапци

24.11.2022 21:45

Е јесте се и к.ви и само ви мислили сте да сте орлови а ви обични врапци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

24.11.2022 21:58

Невјерујем у неки веци успјех,пласљиви и са том игром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Незгодан

24.11.2022 22:27

Одбрана је одиграла своју улогу данас. Назалост, не мозе се оцекивати бољи резултат кад није био упуцен ни један сут директно према голу. Сто је било, било је. Није ово лос резултат ако се из ове текме несто науци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеремија

24.11.2022 23:30

Бранко Ћопић рекао "орлови рано лете"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре врапци

25.11.2022 04:37

И врапци су брзи,ови незнају ни да хпдају како треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.11.2022 05:09

Па нисмо ни имали санси против њих. Узели су лопту и играли се са нама, опуцали смо на гол 3 пута у 100 минута. Тактика брани се па кад добијемо гол онда се отварамо и тада нас докрајце. Среца па Бразил није имао свој дан инаце би било 5:0.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тоти

25.11.2022 06:26

Ми смо бољи Лопови

ОДГОВОРИТЕ