Вршњачко насиље: Брат га пронашао док је лежао на земљи

Ученик седмог разреда Основне школе "Иван Гундулић" претучен је испред те школе у новосадском насељу Подбара.

Србија 25.11.2022 | 16:11
Вршњачко насиље: Брат га пронашао док је лежао на земљи

Дечак је нападнут јуче по завршетку часова у послеподневној смени када га је испред школе сачекала група од седам младића са фантомкама, од којих су, према сведочењу мајке, шесторица средњошколци, а један је 13-годишњак који са нападнутим дечаком иде у разред.

Мајка жртве вршњачког насиља каже да су дете у непосредној близини школе оборили на земљу и шутирали, да је највише удараца задобио у главу, као и да је у хитној помоћи установљено да дечак има лакше повреде главе и тренутно је на кућном лечењу.

Мајка, која жели да остане анонимна, јер страхује за безбедност годину дана старијег сина који иде у исту школу, каже да је претученог дечака нашао брат док је овај лежао на земљи и да га је довео кући "крвавог и са подливима те да му је цурила крв из носа".

Случај је пријављен полицији, а о инциденту је обавештена и управа школе.

(Курир.рс/Нова Фото: АА) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Систем

25.11.2022 16:25

Овдје нешто очито не ваља у систему државе. Ако је тако учестало насиље у основним школама,шта онда очекивати у средњим,и у осталим категоријама друштва?!Не смије нико бити повлаштен,иначе ће се ситуација отргнути контроли,па ће грађани узети закон у своје руке,што је и логично.Хоће ли тада реаговати држава?! Хоће ли кажњавати оне,које није заштитила,онда кад је требало?!?!?!Е,тад ћете имати жестоке побуне на улицама! Коме то иде у прилог,и због чега?!Доста је више насиља,терора,и пребијања?!Чему служи полиција,тужиоцу,судије??? Ако сте немоћни,штитити грађане,од насилника,изјасните се јавно,да људи знају шта им је чинити,а ви ваше службе распустити,да не троше НАРОДНИ буџет! Намјерно написано-НАРОДНИ,јер је НАРОД ДРЖАВА!!!НЕ,ВИ,НЕ ПОЛИЦИЈА,ТУЖИОЦИ,НИ СУДИЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Систем је пао

25.11.2022 19:59

Какве црне побуне? Ако се иста могло науцити за ових 30 година ``демократије``, то је да је народ инертна маса отпадне материје. Глупи, неписмени и затуцани, то је слика огромне вецине становниства. Могу мафијаси и кабадахије радити ста год хоце, сто се тог ``народа`` тице, ни длака с главе им неце фалити.

Name

Сава

26.11.2022 03:37

Не знамо детаље овог случаја. Можда су управо овог дјечака сматрали насилником. И онда "мудри" родитељ посавјетује своје дијете у стилу "удри и ти њега" и онда имамо овакву ситуацију. Добра су данашња дјеца с обзиром да су родитељи све луђи и луђи.

Name

За Систем је пао

26.11.2022 11:38

Глупи, неписмени И затуцани изазивају насилништво код дјеце. Мисле да су њихова дјеца добра, васпитана И сјајна, а остали не ваљају. Најгори је облик психицког злостављања, јер велике руке не боле као велике ријеци. Ал како то да схвати затуцан родитељ.

Name

Лактаси

25.11.2022 16:46

Тај отпад од дјеце избацити из сколе а родитеље новцано казнити кад нису успјели васпитати дјецу.И то будућност државе,фуј?

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

25.11.2022 17:04

Ако си мајка том дјетету, засто је вазно да останес анонимна? Као да насилници не знају кога су тукли и ко му је мајка?! Вец, подузми несто, зено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија цворовиц

25.11.2022 22:18

Бас тако,изадји јавно и реци ко га је тукао и трази правду за своје дијете.Каква анонимност,какве глупости...

Name

Опростити

25.11.2022 18:51

...ако.су Срби! Нема потребе да међусобно зартимо! Не смије Србин на Србина. У цркву на покајање сви и да се све заборави!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат

25.11.2022 19:39

Одсуство мозга је најбољи доказ да је неко Србин

Name

Ре

25.11.2022 20:01

Досадан си висе с тим неуспјелим покусајима хумора. Схвати, никоме ниси смјесан, напротив.

Name

Обицан цовјек

25.11.2022 20:26

Ова гамад од силедјија трба добити по ледјима,па онда нека се њихови бризни родитељи хватају за главу,јер се несмију одгајати силедјије и будуци сљам овога друства

ОДГОВОРИТЕ