Пикси данас није хтио тренинг са "орловима"

Још један доказ сјајног односа нашег тренера и репрезентативаца.

Фудбал 25.11.2022 | 18:00
Пикси данас није хтио тренинг са "орловима"

Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Бразила са 2:0 у мечу првог кола Светског првенства у Катару.

Дан касније, уследио је уобичајен тренинг, као и сваког другог дана, али испоставиће се да је исти био битно другачији од било ког другог.

Наиме, селектор Драган Стојковић Пикси окупио је играче на једно место, где је преко 20 минута држао говор након неуспеха у првом колу.

Скренуо је селектор пажњу својим играчима на све добро и лоше одрађено у првом колу, након чега су кренули да се лагано загревају.

Када је говор завршен, уследио је громогласан аплауз пре него што је тренинг званично почео.

Пред нашим националним тимом су још две прилике да се домогну нокаут фазе Мундијала у Катару. Пред "орловима" су мечеви одлуке, а противници ће бити Камерун и Швајцарска.

Није ни време, а ни место, да тугујемо и жалимо за изгубљеним бодовима против екипе као што је Бразил.

Да, репрезентација Србије није одиграла на препознатљивом нивоу против екипе која важи за можда и главног фаворита за освајање Светског првенства.

Да, селектор Драган Стојковић Пикси је на конференцији за медије након меча истакао да није могао да препозна своју екипу и да је стање са физичком спремом прилично лоше.

Да, евентуални добар резултат у првом колу против екипе оваквог калибра била би иницијална каписла за нешто лакши пласман у нокаут фазу Мундијала.

Али шта ћемо онда када се "да", претвори у "не", да ли све мора да падне у воду, а тек смо на почетку?

Одговор је кристално јасан - НЕ, НИКАКО!

(Блиц Фото: Рингиер)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Грађанин другог реда

25.11.2022 18:26

Одмах сам рекао да ће нас обрукати. Да нам није било она два штапа забијена у земљу (стативе), голмана (којег су лоптама поплавили тијело) и Павловића, било би 14:(овдје ме срамота уписати број)! Немамо ми више шта тражити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

26.11.2022 18:48

Какав сте ви навијач? Бодрите репрезентацију само кад побјеђује? Ужас!

Name

Брко

25.11.2022 19:02

Нека победи спортски дух, и ко је тренутно бољи све честититке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

25.11.2022 19:14

Требао им је реци од сада када подју на нека такмицења изјаве како иду да дају све од себе да се сто боље пласирају умјесто идемо по златну медаљу, јер има и других екипа које иду на исто мјесто са истим циљем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

25.11.2022 19:43

Част је играти против великог Бразила и уопште се квалификовати на СП. Свака част Селектору и момцима .Нереално велика очекувања могу да имају незахвалне незналице.поздрав из Бања Луке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наравно

25.11.2022 20:11

Свака цаст момцима .Ови сто критикују само то знају .Требамо бити поносни сто нам је репрезентација на СП.Ако неко мисли другације нека угаси ТВ.То му нико не брани.

Name

Упитник

26.11.2022 02:37

Прво полувријеме су убили игру Бразила и очигледно остварили планирано. Јасно је да ни једна Шпанија не би могла изаћи на крај са Бразилом да су јој три кључна играча повређена, а не Србија. Ипак остаје велики знак питања у изјави селектора након утакмице, у којој је он био шокиран физичком неспремношћу играча. Зар он може бити неупућен у то?

ОДГОВОРИТЕ