Лесковац: Мушкарац ножем два пута убо полицајца у раме

Припадници МУП-а у Лесковцу ухапшили су Ф. М. (27) из Ниша због сумње да је ножем два пута убо полицајца у раме, а затим аутомобилом ударио бившу партнерку.

Србија 25.11.2022 | 18:30
Лесковац: Мушкарац ножем два пута убо полицајца у раме

Осумњиченом се на терет стављају кривична дела насиље у породици, изазивање опште опасности и напад на службено лице у вршењу службене дужности, саопштено је из Полицијске управе Лесковац.

Сумња се да је Ф. М. прексиноћ најпре два пута ножем у раме убо полицајца, који је поступао по позиву бивше партнерке Ф. М. да је он прати, а потом сео у свој аутомобил, ударио бившу партнерку и одвезао се у непознатом правцу.

Полицијска патрола га је уочила и покушала да заустави његов аутомобил, али Ф. М. се није зауставио, већ је бежећи, два пута прошао на црвено светло и на крају ударио у бетонску ограду, након чега је изашао из аутомобила и наставио да бежи, али га је полиција убрзо сустигла и ухапсила.

Овом приликом полицајац, бивша партнерка осумњиченог и осумњичени су задобили лаке телесне повреде.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати у ком року ће уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Такође, против њега ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Припадници МУП-а су ово хапшење спровели у сарадњи са специјализованом линијом рада Службе за сузбијање криминала Управе криминалистичке полиције.

(Тањуг Фото: Илустрација/АА) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

синиса

25.11.2022 19:28

Дозивотна робија за тог мострума

ОДГОВОРИТЕ