Вучић Србима са КиМ: Поносан сам што...

Предсједник Србије Александар Вучић истакао је да је поносан што је сачуван мир и да је захвалан српском народу на Косову и Метохији што се и даље бори за будућност.

Србија 27.11.2022 | 10:46
Вучић Србима са КиМ: Поносан сам што...

Поносан сам што смо у недјељи за нама успјели да сачувамо мир. Посебно сам захвалан нашем народу са Косова и Метохије што је показао да се, послије деценија терора, и даље бори за своје огњиште, за дјецу, за нашу будућност, навео је Вучић на Инстаграму.

Вучић је захвалио Србима на Косову и Метохији “што се нису уплашили и што су доказали да је светиња за коју се бори већа од сваке пријетње и неправде коју ставе пред Србију”.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Александар Вучић (@будуцностсрбијеав)

"Наша побједа прошле недјеље била је нова њемачка фабрика у Панчеву. Побједе су и стратешко партнерство Србије са Азербејџаном, које смо потврдили током посјете предсједника Алијева, јачање традиционалног пријатељства и сарадње са Италијом и Француском, о чему сам разговарао са њиховим највишим званичницима, као и братске везе народа Србије и Републике Српске који увијек могу да рачунају и да се ослоне једни на друге", навео је Вучић.

(Агенције)

фото: АА

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Рс

27.11.2022 10:29

Јос једна победа остварена

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

27.11.2022 10:53

Побједа ће бити када се формира ЗСО и примјени Бриселски споразум обострано,а о0во јесте корак није ни добијена битка,јер добијена битка не значи добијени рат и обратно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

27.11.2022 18:09

Зивео председник Вуциц...да ми бар имамо једног таквог политицара у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

27.11.2022 18:56

Ако Бог да ...