Припадници Хорди зла у Широком Бријегу тукли три младића

Седам припадника навијачке групе Хорде зла у Широком Бријегу у ноћи са суботе на недјељу нарушавало је јавни ред и мир, оштетило путничка возила и повриједило више особа.

Босна и Херцеговина 27.11.2022 | 13:33
Припадници Хорди зла у Широком Бријегу тукли три младића

"Након тога удаљили су се у смјеру Мостара, а сарадњом Полицијске управе (ПУ) Мостар и ПУ Широки Бријег дошло се до информација о регистрацијским ознакама њихова путничког возила, па су тако осумњичени пронађени у једном локалу у Мостару и лишени су слободе", рекао је портпарол Министарства унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић.

Додаје како је претресом возила пронађен сузавац, нож, више телескопских палица, капа, поткапа и других предмета које користе у тучи.

"Приведени су у ПУ Мостар, а у 4 сата ујутро пребачени су у ПУ Широки Бријег на даље законско поступање", навео је Марић.

Портпарол МУП-а Западнохерцеговачког кантона Мартина Медић потврдила је Фени како су повреде задобиле три млађе мушке особе.

"Синоћ у 23.25х  ПУ Широки Бријег запримио је од стране дежурног љекара Дома здравља Широки Бријег пријаву да су три млађе мушке особе с подручја овог града приступиле у Дом здравља с тјелесним повредама. Поступајући по пријави полицијски службеници ПУ Широки Бријег дошли су до сазнања да су наведене особе задобиле повреде од стране више особа из Сарајева", рекла је Медић, преносе сарајевски медији.

(Агенције Фото: Фена.ба) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Добро и шта сад?

27.11.2022 13:46

Као да су та три младића нису провоцирали? И у Требињу су се свађали и вријеђали Срби и Хрвати па се није дигла толика прашина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

27.11.2022 14:31

Како ста сад? Па довели их на доруцак у ПУ Сироки. Неце висе правит неред, не брини.

Name

Ре,добро,и шта сад

27.11.2022 16:52

Није то вербални сукоб,него физички с повредама,и у најмању руку је идиотски ваш коментар.Да ли би тако реаговали,да је неко ваш претучен???

Name

Татар

27.11.2022 14:07

Ове навијачке групе пропагирају силу и хулиганство и њима не треба дати ни да удју у град

ОДГОВОРИТЕ