Хрвати брутално вријеђали голмана Канаде

У центру пажње је голман Канаде и капитен Црвене звезде Милан Борјан који је од почетка меча на мети хрватских навијача.

Фудбал 27.11.2022 | 19:55
Хрвати брутално вријеђали голмана Канаде

Хрватска је побиједила Канаду у оквиру 2. кола групе Ф на Свјетском првенству у фудбалу.

У центру пажње је голман Канаде и капитен Црвене звезде Милан Борјан који је од почетка меча на мети хрватских навијача.

Хрватски навијачи не бирају средства и бруталним повицима вријеђали су Борјана и његову супругу Снежана

"Борјане устасо! Борјане устасо" Жена ти је ку*ва Борјане", скандирали су навијачи Хрватске.

 

Још од априла мјесеца када су извучене групе за СП, Борјан је главна тема хрватских медија

Борјан је означен као "звездаш који каже да није рођен у Хрватској, већ у српској Далмацији и Крајини", али и увредљивих коментара на порталима и друштвеним мрежама.

- То много говори о њима. Вријеђање, пријетње и таква доза примитивизма. Доста пријатеља имам из Хрватске и никада нисам гледао ко је одакле. Ја ћу се увијек поносити са мјестом свог рођења. Када сам се родио,  родио сам се у Републици Српској Крајини и увијек ћу се тиме дичити. Свако има право да мисли другачије. Могу да ме мрзе, могу да ме воле, али никад не могу да ми промијене припадност и родно мјесто - рекао је Борјан за Курир непосредно након жреба.

(Курир спорт Фото: Профимедиа) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

БОРЈАН

27.11.2022 19:07

Гдје сад Додик јели брату Пленковићу честито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЧАНИН.. РОДЈЕНИ..

27.11.2022 19:53

О, БОРЈАНЕ, БОРЈАНЕ, ДЈЕТЕ МОЈЕ ДРАГО, СВУГДЕ ГОВОРИ АЛИ САМО ИСТИНУ И ПРАВДУ, НЕ СТИДИ СЕ, НЕПЛАШИ СЕ НИКОГА АЛИ САМО ПРАВДУ ГОВОРИ. БОРЈАНЕ, ЈÁ САМ РОДЈЕНИ БАЊАЛУЧАНИН, КРАЈИШНИК, БОСНĚ И ХЕРЦЕГОВИНЕ ДЈЕТЕ, ОДРАСЛИ ЧОВИЈЕК И НЕ СТИДИМ СЕ НИ ПŘЕД КИМ, АЛИ БОРЈАНЕ ТИ СИ РОДЈЕН 1987 год. У КНИНУ, У БИВШОЈ РЕПУБЛИЦИ ХРВАТСКОЈ У САСТАВУ. СФРЈ. А САДА САМОСТАЛНОЈ ПРИЗНАТОЈ ДРЖАВИ ХРВАТСКОЈ, А У ТО ДОБА НИЈЕ БИЛО НЕКИХ САМОЗВАНИХ ПО КРАЈИНА ИЛИ ПÁРА ДРЖАВИЦА У СФРЈ. ОСИМ У СРБИЈИ АУТОНОМНИХ ПО КРАЈИНА ВОЈВОДИНА И КОСОВО И МЕТОХИЈА. НЕ СТИДИ СЕ НИКОГА, САМО ГОВОРИ ИСТИНУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

27.11.2022 20:00

Легитимни вриједјају Србе,ста казе Додиг заститник легитимних.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.11.2022 07:58

Не дај на своје Борјане па нек пуца све. Ко не поштује тудје не воли ни своје! Ти навијачи што те вриједјају нису досли да подрже своје већ да би теби рекли коју ружну ријеч. Све то о њима говори!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па зашто ?

28.11.2022 18:57

Зашто је Борјан у Канади а не у Србији? Смета му вријеђање а осјећа се Канађанин? Када Љајић није пјевао србијснку химну Правослqвци су га вријеђали на најгори начин!

ОДГОВОРИТЕ