Нова банка саопштила: Штедња је добра навика

Нова банка припремила акцијску понуду за штедише!

Република Српска 28.11.2022 | 13:30
Нова банка саопштила: Штедња је добра навика

Под слоганом „Штедња је добра навика“ и по веома повољним условима, Нова банка покренула је кампању за промоцију класичне орочене штедње.

Период орочења штедног улога клијенти бирају сами, као и валуту у којој ће се улог исказати. Као посебна погодност истиче се могућност аплицирања за класичну орочену штедњу путем wеб странице Нове банке, чиме се остварује додатни бенефит кроз увећање редовне каматне стопе и до 0,70 процентних поена.

За клијенте који штедне улоге желе орочити на одређени рок, Нова банка нуди могућност вишекратних уплата на рачун штедње, према финансијским могућностима које клијент има у току трајања орочења. Исплата камате може се вршити унапријед, за цијели период орочења, а може се одабрати и њена исплата мјесечно, квартално, полугодишње, годишње или по истеку орочења.

Више информација о акцијској понуди класичне орочене штедње, као и остале информације о Банци и њеним производима и услугама, клијенти могу потражити на wеб страници www.новабанка.цом или у пословницама Нове банке.

(ПР Фото: ПР)