Први сусрет Секе и Драгане након 12 година: Помирио их Тони!

Певачица Драгана Мирковић после много година ћутања решила је све несугласице које је имала с колегиницом Секом Алексић.

Забава 30.11.2022 | 22:08
Први сусрет Секе и Драгане након 12 година: Помирио их Тони!

Њих две су се сада среле на снимању новогодишњег програма код Драгане, па су насмејане позирале фотографима.

Dragana Mirković, Seka Aleksić
фото: Курир

Сека и Драгана изљубиле су се чим су се виделе, а онда им је пришао и Радиша Трајковић Ђани и загрлио их.

"Нису то биле ратне секире, ми смо се наљутиле, ја сам била тврдоглава јер нисам крива, а Драгана је јуче то дивно објаснила, како је жена рекла, тако је било. Код мене су године учиниле своје и сматрам да истина увек изађе на површину, ја сам пресрећна што сам данас овде. Тони ме назвао, рекла сам да ћу доћи, срећна сам што сам део овога", рекла је Сека Алексић.

Dragana Mirković, Seka Aleksić
фото: Курир

"Нама је увек било забавно и лепо када смо се виђале, ја сам је готивила што је луцкаста. Морам да кажем, ратне секире, помирења, не иде уз ову причу, када се неко свађа онда је то 'закопавање'. Између нас није било ниједне ружне речи, то је просто приватно. Нас су медији завадили, ја сам погрешила што сам поверовала, а она што се наљутила. То су тада паметно одрадили, било је са више страна", истиче Драгана.

Подсетимо, Сека и Драгана нису се чуле 12 година, а све због наводних "ружних речи" које је Алексићева изговорила на њен рачун. Мирковићева је открила да су обе испале наивне.

Dragana Mirković, Seka Aleksić
фото: Курир

"Онда смо дозволиле, јер смо испале прилично наивне, да неки новинари измисле причу да је Сека за мене рекла неке ружне ствари. Мене је то заболело и поверовала сам тим људима. Обе смо испале наивне. Ја и више, признајем. Кад смо се чуле, она је била љута како сам уопште могла да поверујем у то и онда смо једноставно заћутале", рекла је Драгана.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Даме

01.12.2022 09:39

Требао вас је рециклират прво а не помирити.

ОДГОВОРИТЕ