Трио "рјешава" Швајцарску, а Меридиан части

ТРИО “РЕШАВА” ШВАЈЦАРСКУ: Митровић, Влаховић и Сергеј доносе ВЕЛИКУ РАДОСТ, а Меридиан НАЈВЕЋУ КВОТУ НА СРБИЈУ!

Забава 02.12.2022 | 08:55
Трио "рјешава" Швајцарску, а Меридиан части

Ближи се утакмица Србија - Швајцарска, а Меридиан у то име поново части!

Дан одлуке се ближи - Бразилци су урадили своје и победом над Швајцарском нам доста помогли, али сада је време да Србија покаже своје право лице и победом над старим дужницима овери пласман у осмину финала Светског првенства.

Многи кажу да је утакмица Србије и Швајцарке више од игре, а поготово сада када је на столу осмина финала Мундијала. Истовремено, наши “Орлови” имају прилику да се искупе за не баш најсјајнија издања против Бразила и Камеруна и верујемо да је петак тај дан!

Душан Влаховић послао је јасну поруку, Александар Митровић ће, то већ сви знамо, дати све од себе да се та мрежа затресе и чврсто верујемо да ће баш овај двојац бити кључан у победи над Швајцарцима!

У то име, спортска клиадионица Меридиан припремила је фантастичан СПЕЦИЈАЛ ИГАРА и НАЈВЕЋЕ КВОТЕ, те можете подржати Србију уз прави ПАТРИТОСКИ ТИКЕТ!

Уколико верујете да би Александар Митроивћ могао бити најбољи стрелац Србије - искористите квоту 1.70, а ако пак очекујете “буђење” звезде Јувентуса и једног од најталентованијих нападача данашњице - чека вас квота 7.00.

У стрелце се уписао и Сергеј Милинковић-Савић, па ако “спакује” још неки гол у петак - ту је квота 5.00 да ће баш он бити најбољи стрелац нашег националног тима!

Као што су момци рекли, атмосфера је никада боља у тиму и верујемо да ће се то одразити и на терену и да ће Србија показати да је најбоља онда када је најтеже!

Сигурни смо да знате ону чувену реплику “Знаш ти како се постаје шампион? Тако што изађеш на терен кад је најтеже и - победиш!” и дефинитивно је ово баш такав моменат!

Време је за победу и за НАЈВЕЋУ КВОТУ на тријумф Србије против Швајцарске, а<а хреф="хттпс://меридианбет.рс/ср/кладјење/фудбал/катар-2022/фифа-wорлд-цуп-2022/сербиа-сwитзерланд/11030681"> она вас чека у Меридиану - 2.70!

Навијајмо заједно, напред “Орлови”!

<а хреф="хттпс://а.меридианбет.рс/ц/БздЕЛР">МЕРИДИАН ПОКЛАЊА НАЈВЕЋИ БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ: Уколико још увек немаш отворен налог на меридианбет.рс сајту, региструј се већ данас јер том приликом добијаш фантастичан бонус без услова – чак <а хреф="хттпс://а.меридианбет.рс/ц/БздЕЛР">2.000 ДИНАРА ЗА ТИКЕТ!

(ПР Фото: ПР)