Подржи Србију, искористи бонус и највећу квоту

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА "ОСВЕТУ"! Српски хероји спремни за Швајцарску - подржи Србију, искористи БОНУС И НАЈВЕЋУ КВОТУ!

Забава 02.12.2022 | 13:33
Подржи Србију, искористи бонус и највећу квоту

Србија се састаје са Швајцарском, а Меридиан доноси сјајну понуду за одлучујући.

Још пре неколико месеци куглице су се поиграле са фудбалерима Србије и онако судбински одредиле готово идентичну групу на Мундијалу у Катару.

Онда када смо сазнали да ћемо поново одмерити снаге са Швајцарском, сви смо помислили да је прилика идеална за реванш и сада већ чувени и потпуно незаслужени пораз из 2018. године. Сада када знамо да је у игри и пласман у осмину финала Светског првенства - улог је још већи, мотивације не мањка, а вера у наше "Орлове" не посустаје!

Против Бразила се нисмо прославили, против Камеруна смо испустили победу, али и даље је све у нашим рукама и чврсто верујемо да ће Александар Митровић, Душан Тадић, Сергеј Милинковић-Савић, Душан Влаховић и дружина дати све од себе да остану у конкуренцији за "Богињу"!

Као што смо рекли, прва препрека ка томе, односно ка нокаут фази, је екипа Швајцарске, стари дужник и велики "непријатељ" наше репрезентације.

Да ли је време за победу? Јесте! Да ли је време за "освету"? Јесте!

Шта је потребно да "Орлови" дођу до тријумфа? То ћемо препустити Драгану Стојковићу Пиксију, сигурни смо да је спремио сјајну тактику, а ми имамо тактику за добитан тикет и врхунски добитак!

Наравно, овако важна утакмица не може проћи, а да се не одигра један ПАТРИОТСКИ ТИКЕТ и да се и на тај начин пружи подршка нашем тиму, а такав је најбоље саставити у Меридиану!

Зашто? Зато што вас на меридианбет.рс чекају НАЈВЕЋЕ КВОТЕ! Уколико верујете у тријумф Србије над Швајцарском - искористите квоту 2.70 и подржите "Орлове"!

О оној другој нећемо ни причати, јер верујемо да апсолутно нико нема диелму на кога треба да игра!

Навијајмо за "Орлове", заједно до "Богиње”!

МЕРИДИАН ПОКЛАЊА НАЈВЕЋИ БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ: Уколико још увек немаш отворен налог на меридианбет.рс сајту, региструј се већ данас јер том приликом добијаш фантастичан бонус без услова – чак 2.000 ДИНАРА ЗА ТИКЕТ!

(ПР Фото: ПР) 

Коментари / 0

Оставите коментар