Преокрет – навијачи Звезде могу на дерби

Кошаркашки клуб Црвена звезда обавестио је јавност да ће навијачи тог тима који поседују карте моћи да присуствују мечу 12. кола Евролиге против Партизана.

Кошарка 07.12.2022 | 12:43
Преокрет – навијачи Звезде могу на дерби

Таква одлука је донета након новог састанка безбедности, а саопштење са Малог Калемегдана преносимо у целости.

"КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је у среду у организацији дирекције полиције, одржан нови састанак безбедности коме су присуствовали представници свих релеватних служби задужених за безбедност и организицију утакмице, као и представници оба клуба актера сутрашње утакмице 12.кола Евролиге.

На састанку је одлучено да ће у четвртак увече бити обезбеђени посебни сектори за све навијаче Црвене звезда који поседују карте за утакмицу. Такође биће одређена и посебна локација за окупљање навијача Црвене звезде, како би безбедно могли да уђу и изађу из Арене. Сви остали детаљи биће саопштени накнадно.

Овом приликом, КК Црвена звезда мтс још једном апелује да утакмица протекне у фер и спортској атмосфери, без икаквих инцидената.

Молимо навијаче Црвене звезде да се понашају у духу фер плеја, без обзира на све врсте провокација, и да тиме обезбеде да ова утакмица 12.кола Евролиге протекне у најбољем реду и без било каквих инцидената", стоји у саопштењу.

(Б92/Фото: КК Црвена звезда)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

кога брига

07.12.2022 11:55

Кога брига за криминалне београдске навијачке банде. Једини спас за српски спорт је гашење титових клубова петокраке и партизана и хапшење криминалних банди инкорпорираних у управе и тзв. навијаче тих клубова. Тада би се отворило 100-200 милиона долара годишње за улагање у српске клубове и српски спорт а не у комунистичка легла криминала. Тада би и репрезентација продисала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоле

07.12.2022 12:20

У Титово вријеме није било нереда. Није било навијацких банди. Милиција је радила свој посао. Данас се политицс уплела у све споре зивота. Зато, тако нам је како нам је.

Name

Братило

07.12.2022 12:57

Е цуј, комунистицка легла криминала. Па пријатељу мој, једино цега у Србији, скоро и да нема, су управо комунисти. Ми смо зивјели у социјализму, а не у комунизму.