ФМП и Меридиан: Буди добар комшија - Помози Матеји!

Породица Мишић на дневном нивоу води велику борбу. Марко, Петра, Бојан и Драгана, имају сина и брата Матеју који има 11 година и ком је дијагностикована церебална парализа.

Србија 08.12.2022 | 13:43
ФМП и Меридиан: Буди добар комшија - Помози Матеји!

Они су прихватили судбину која им је наметнута, али са правом не могу да привате чињеницу да је новац препрека за Матејин релативно нормалан живот. Живот који свако од нас води јер када кажемо нормалан живот, мислимо на живот без болова.

Породица Мишић је у нашем комшилуку, живе у Железнику и њима је потребна помоћ. КК ФМП и његов насловни спонзор Меридиан, позивају вас да се активно укључите у живот породице Мишић и живот нашег комшије Матеје јер ваше мало може много да значи – наводи се у саопштењу ФМП Меридиана, те се позива на утакмицу која ће бити, како такмичарског, тако и хуманитарног карактера.

Утакмица између <а хреф="хттпс://меридианбетспорт.рс/таг/кк-фмп-меридиан/"><спан стyле="цолор: #ц43д2ф;">ФМП Меридиана и Цибоне у 10. колу АБА лиге је на програму 12. децембра од 18 часова. То је права прилика да сви станемо уз породицу Мишић и кажемо Матеји, нашем комшији, да има нас у својој борби – наводи се у саопштењу клуба из Железника.

<стронг>Цена улазнице за ову утакмицу биће 300 динара, а комплетан приход од продатих карата биће намењен породици Мишић. Не само то, већ ће компанија Меридиан за свако погођено слободно бацање донирати 2000 динара. На улазима ће такође бити постављене кутије где ће, свако у складу са својим могућностима, моћи да донира додатан новац.

Наиме, месечне потребе Матеје Мишића надмашују 250.000 динара, што је значајно више од буџета који породица може да обезбеди. Такође, Матеји су потребна и нова спољна колица чија је минимална цена 600.000 динара и то ако говоримо без неопходне додатне опреме.

Матеја није сам, има поред себе дивне родитеље Бојана и Драгану. Има предивне брата и сестру Марка и Петру. Они воде велику, свакодневну борбу, а сада је време да станемо уз њих и бар мало им олакшамо њихову велику борбу – наводи се.

<стронг>Буди добар комшија, помози Матеји.

(БН)

<п стyле="маргин-боттом: 0ин;"> 

Коментари / 0

Оставите коментар