Нада Обрић оптужила Кебу да јој је украо велики хит!

Фолк певачица Нада Обрић у великој исповести открива да јој је Драган Којић Кеба својевремено украо њен највећи хит!

Забава 22.01.2023 | 17:00
Нада Обрић оптужила Кебу да јој је украо велики хит!

Наиме, она је крајем осамдесетих снимила песму "Имала сам љубав једну", коју, како каже, због ратних дешавања на просторима бивше Југославије, није успела да испромовише на прави начин, па је након рата планирала да је освежи и настави промоцију.

Међутим, певачица трвди да ју је колега Кеба предухитрио и први се прогурао с њеном песмом, те је 1996. уврстио на свој албум, који је и назвао по Надиној нумери "Имао сам љубав једну".

- Није се потрефило, није било случајно. Песму сам снимила уочи самог рата, не знајући да ће да избије хаос. То је ненормално кренуло да хвата публику, песма је букнула. Онда се десио рат. Песме више никога нису занимале. Када се стање смирило, све време сам размишљала да је поново снимим или да је поново пустим и наставим промоцију - присећа се Нада за Српски Телеграф и наставља:

- Песма је заиста кренула у мом извођењу. Баш је кренула. Одједном на телевизији видим Кебу и чујем моју песму. Била сам у шоку. Њему се допала, очигледно, како и не би када је одлична. Он је то осетио!

Певачицу је највише погодило што Којић с њом уопште није контактирао пре него што је пустио у етар њен хит, с којим се и сам прославио.

- Кеба ме није назвао да ме пита да ли се слажем да узме моју песму. Њему је аутор песме то дозволио, ја ништа нисам знала. Ником ништа на крају, а добио је велики хит - закључила је ову тему Обрићева.

Dragan Kojić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Контактиран је и Кеба, да би се чула и његова страна приче, али он се није јављао на позиве.

У даљем разговору певачица се осврнула и на то што су је поједини недавно и сахранили, због чега највише трпи њена породица.

- Мени је то страшно! Не знам одакле коме идеја да ме сахрани?! Недавно се појавила и нека слика где сам у постељи. То ме је неко сликао. Никада се нисам тако сликала. Је- дан човек је написао да сам умрла. Моја деца су била у па- ници. Једва су преживели. Доживели су стрес. Неки из јужне Србије је то написао. Нек ме сахрањују, не занима ме. Ценим вас неколико новинара и то је то - каже Обрићева, која је у више наврата отворено говорила о борби с тешком болешћу, с којом се неколико пута изборила, што очито наилази на разне злоупотребе да је проглашавају и мртвом.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/12/08/14/3277368_нада-обриц_фф.јпг?вер=1674336441" алт="Нада Обрић, рак, певачица" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТВ

Тако злурадим и морбидним умовима, који ме сахрањују на дневном нивоу, супротстављам се тиме што изгледам боље од многих. Говоре ми да сам виталнија чак и од деценијама младих од мене. И даље сам активна на естради, снимам емисије и дајем интер- вјуе, а не заобилазе ме ни скандали, али и с тим лагано излазим на крај кроз осмех је поручила позната певачица.

(Курир.рс/Српски Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Татар

22.01.2023 16:46

Ма дај Надо кад си ти имала велики хит.С друге стране Кеба је за тебе пјевачина.

ОДГОВОРИТЕ