И Јашар оде код пластичара жели да се подмлади!

Фолк певач Јашар Ахмедовски недавно је изазвао велику пажњу због нових фотографија на Инстаграм профилу на којима се види како, као тинејџер, вежба у теретани, а према нашим сазнањима, певач хоће и још додатно да се подмлади, па ускоро планира да уради фејслифтинг!

Забава 22.01.2023 | 18:21
И Јашар оде код пластичара жели да се подмлади!

Фолкер се с доктором на једној приватној клиници већ консултовао и договорио се како најбоље може да подмлади лице, па су се сложили да је ова метода најбоља.

 
Jašar Ahmedovski
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Јашар тренира дуги низ година, али мало ко зна да покушава да врати форму коју је имао у младости. Дешава се да двапут дневно иде на тренинг, а сад је почео да одлази и на разне естетске третмане. Ботокс је пробао више пута, масаже лица и слично, а сад је с доктором с једне приватне клинике разговарао о фејслифтингу. На консултацијама му је лекар објаснио и показао какав ефекат би имао после интервенције, а договорили су се да операција буде крајем јануара пошто Јашар има неколико наступа - рекао је извор.

Певач на Инстаграму редовно качи фотографије на којима пише како тренира и шта ради на тренингу.

- Здрав живот је нешто што сам увек практиковао, али у последње време се посвећујем највише тренингу. Лепо је водити рачуна о здрављу и нормално је да то поделим и с другима. Нисам активан превише на друштвеним мрежама, али ми је занимљиво да објавим неки селфи из теретане - рекао је певач у једном интервјуу.

Jašar Ahmedovski
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Иначе, једна Инстаграм страница нашалила се на фолкеров рачун због слика из теретане, те су га упоредили са Стивен Сигалом, што је навело кориснике ове друштвене мреже да покрену лавину коментара, а то се убрзо проширило и на осталим друштвеним мрежама.

- Јаје волим, јаје ником не дајем, Јашар набацио минивал. Не знам за вас, али на овим сликама ме Јашар подсећа на Хулка. Просечна жена када се слика у огледалу - били су само неки од коментара испод фотографије.

(Курир.рс/ Република)

Коментари / 0

Оставите коментар