Жељко Васић открио како је престао да пије!

Певач Жељко Васић открио је да је својевремено имао проблем с алкохолом. Он се вратио у прошлост и испричао како је дошло до тога да посегне за жестином. Истакао је да је уз алкохол лакше подносио свирке.

Забава 22.01.2023 | 20:16
Жељко Васић открио како је престао да пије!

- Чуо сам свакакве чаршијске приче, које нису доспеле до медија. Био сам и хомосекуалац и наркоман, ма свашта сам био. Једино од тога што је истина је да сам у једном моменту много пио. То је био једини мој проблем у животу. Тад сам већ живео са својом супругом, која ми је тада била девојка. То што сам ја пио није нас реметило. Дешавало се ноћу, када радим. Не знам зашто сам пио, ваљда да бих могао све то да поднесем, кад је кренуо фитиљ да ми се смањује.

Не можеш трезан да трпиш пијане људе. Једноставно не можеш! Мораш и ти мало да попијеш, а онда се пређе граница. Суштински то није добро утицало на мене. Нисам се добро осећао - признао је Жељко Васић и открио захваљујући речима ког глумца се ослободио порока. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/08/20/12/2684819_драган-николиц-2_фф.јпг?вер=1674402318" алт="Драган Николић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

- Само се десило. Имао сам прилику да упознам <а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/19877/драган-николиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Драгана Николића у једном ресторану. Случајно је било, другу се породила сестра и он је сео са нама. Он није пио, а пошто сам ја слушао неке његове интервјуе где је причао да је пушио пет пакли цигарета дневно, питам га: "Драгане, ви не пушите?", ми смо сви за столом пушили, он каже да је пушио сто цигарета дневно. Тада сам га питао како је оставио, а он ми каже: "Не знам, једно јутро сам се пробудио и рекао не могу више" - присетио се поп певач.

(Курир.рс/ Уна)

Коментари / 0

Оставите коментар