Саша о певачима у ЗГ: Дођу из сиромашних породица, узвезде се а после ни да се јаве!

Естрадни маг, како га многи називају бивши директор "Гранд" продукције и водитељ Саша Поповић, гостовао је у једној емисији где је отворено проговорио о звездама "Гранда" и њиховом понашању које уследи кратко након велике популарности коју стекну током такмичења.

Забава 23.01.2023 | 18:31
Саша о певачима у ЗГ: Дођу из сиромашних породица, узвезде се а после ни да се јаве!

Саша је од многих младих нада кроз талент-шоу програм направио звезде, а како истиче они данас не умеју ни да се јаве на телефон када их позове.

- Звезде "Гранда", то вам је чудо, то морам да вам каже, веруј ми. Када дођем, када радим аудицију и када се појаве први пут, а то смо имали прилике да видимо милион пута на телевизији, први пут када су дошли ко зна из којих места, села и тако даље, доста њих је дошло и из сиромашних породица и онда, ја га кастингујем за "Звезде Гранда", он прође прво коло, прође друго, тресе се: "Јао директоре, да л' ћу ово, да л' ћу оно" и дође до финала, прође добије песму, оп види га, већ је постао сад популаран почео да зарађује, је л' тако, после годину две дана, више се не јавља ни на телефон, после се узвезде, више не можеш са њим ни да причаш - рекао је Саша за Премијеру, па додаје да је сваки други певач ког је изнедрила "Гранд" продукција такав.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар