Вики одушевљена поклоном младенцима од 250.000 евра да је морала да сними!

Многи наши певачи највише воле да раде свадбе у иностранству, јер сем што уговоре лепе хонораре, узму и огроман бакшиш. Певачица Вики Миљковић је на свом Инстаграм налогу поделила део атмосфере једне гламурозне свадбе највероватније у иностранству.

Забава 23.01.2023 | 20:38
Вики одушевљена поклоном младенцима од 250.000 евра да је морала да сними!

И сама Миљковићева била је фасцинирана раскошном свадбом, а највише поклоном за младенце.

 

Наиме, на Инстаграму је поделила како изгледа наводно поклон за младенце - ферари који кошта 215.000 евра.

"Хит тотални", написала је Вики уз видео где се види ферари, као и сала за венчање, која је била прелепо декорисана са кристалним лустерима.

Подсетимо, водитељка Ана Радуловић с колегама открила како изгледају ромске свадбе на којима са колегама снима емисију, али и води програм.

"Кола, послужење, певачи, новац, стајлинзи... они се цели живот припремају за те свадбе и не само свадбе, за бабине, разводе...", рекла је Ана.

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4092158/сок-интервју-зорана-пејица-пеје-зна-све-тајне-српске-естраде-оголио-их-до-срзи-а-ево-засто-им-је-у-гранду-поповиц-укинио-кафиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Зоран Пејић Пеја водитељ је фамозних ромских свадби и приватних весеља већ пуних 30 година, чије тајне открива.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/01/10/15/3313520_схуттерстоцк-1642815208_фф.јпг?вер=1674473642" алт="Зоран Пејић Пеја" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: СХУТТЕРСТОЦК, СОЊА СПАСИЋ

"Ја сам добијао мерцедес за свадбе и весеља, али буде ту свега и свачега. Рецимо, зову ме на весеље у Денови, долазе мултимилионери, биће пара само тако. Навели ми имена гостију, видим биће добра зарада. Ја све организовао, довео певаче, оркестар, кренуло весеље, видим има пара али није као што смо навикли. Одрадили смо два дана, а кад сам исплатио певаче, музичаре, хотел, карте, био сам у минусу сто евра. Сви све добили паре, само ја нисам."

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар