Пријете супрузи рањеног Миљана Делевића: Плашим се

Супруга рањеног Миљана Делевића Ана рекла је данас да се плаши за безбједност своје породице јер њој и њеном супругу, који је данас пребачен на ВМА, на друштвеним мрежама стижу претијеће поруке од Албанаца.

Регион 24.01.2023 | 19:24
Пријете супрузи рањеног Миљана Делевића: Плашим се

"Плашим се, како да се не плашим, код куће имам мало дете од седам година", рекла је Делевић за Косово онлајн.

Она је додала да је њен профил на друштвеној мрежи тренутно блокиран и да не може да поставља објаве, нити да одговара на поруке.

Ана је данас посјетила супруга и рекла да је он пребачен на ВМА у Београду.

"Он је за сада добро, свестан је. Видела сам га на пет минута, толико су ми дозволили јер је био на интензивној нези. Пребацили су га данас на ВМА, ја сам се вратила кући", казала је Делевић.

Додала је да се приликом посјете срела и са директором Канцелерије за КиМ Петром Петковићем, који јој је пренио да се Влада Србије залаже за то да се на КиМ одрже мир и стабилност.

Делевић је, поводом пријетећих порука, рекла и да у сјеверном дијелу Косовске Митровице нема надлежних органа и полиције којима би могла да се обрати за помоћ и тражи заштиту.

"Ништа, кључ у браву и закључај се у кућу. Мој син јуче и данас није ишао у школу. Он је први разред, мали је, деца су овде већи политичари од одраслих и све разумеју, можда неће ићи у школу ни следеће недеље", рекла је Делевић.

Припадници РОСУ пуцали су у понедјељак око 11.30 код нелегалног пункта на Бистричком мосту на магистралном путу Косовска Митровица – Лепосавић на возило у којем су се налазила двојица Срба.

Том приликом аутомобил је изрешетан, возач није повријеђен, а Делевић, који се налазио на мјесту сувозача, је рањен.

(Тањуг   Фото:Тањуг)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

АД

24.01.2023 18:44

Ста знаци "нелегални пункт"? Како полиција мозе имати нелегални пункт?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантер

24.01.2023 20:28

За папка АД који се прави блесав - зна се ко поставља пунктове и послије их склања

Name

Ре

24.01.2023 22:30

Ајде ти, папак, одговори на питање и не прави се паметан... Дакле, јос једном питам, како полиција мозе поставити "нелегалан" пункт??? Ево да ти казем: не мозе! ...?

Name

Ре

25.01.2023 04:28

Пантер, гдје ће већи папак од тебе који глуми да нешто зна.Значи сљедећи пут кад ме полиција буде заустављала само прођем, јер сам одлучио да ми се не свиђа њихова фризура и само ванземаљци имају право поставити пункт и наравно КАМИОНДзИЈЕ.

Name

xx

24.01.2023 19:11

Србима живота нема на КиМ. Што пре схвате да је то једина истина сачуваће себе и своју породицу. Живот је један, који су они давно потрошили бранећи голе животе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

24.01.2023 21:12

Немају они среце као ви нема алија на косову да вам поклони као нас вама ст вам је дао РС

Name

Халоооо

24.01.2023 19:28

Је ли ико од срБских медија тачно навео зашто су пуцали на ауто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

25.01.2023 07:47

Несто ми нестима у цијелој прици.Господја се консултује са политицарима по Београду а доле зиви са породицом,како мисли наставити,зар не види да је питање дана кад це и негормално признати Косово. Није ми јасан појам нелегална полиција и ко би тамо требао одрзавати ред а знамо да је пуно сверца и мафије??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криминогена фаца

25.01.2023 09:04

Није овај бјежао зато што је србин... Ко и код нас, криминалци највеће"патриоте"

ОДГОВОРИТЕ