Памела о "Чуварима плаже": Нисам зарадила готово ништа искоришћавали су ме!

Четири речи које многима одмах измаме осмех на лице и лепа сећања - Памела Андерсон у "Чуварима плаже" (Баywатцх). Иако је плавокоса бомба била главна звезда серије која је стекла велику популарност 90-их, испоставило се да јој је зарада била - мизерна.

Забава 27.01.2023 | 20:31
Памела о "Чуварима плаже": Нисам зарадила готово ништа искоришћавали су ме!

У првој сезони легендарна глумица и лице с насловнице Плејбоја зарадила је само 1.500 долара по епизоди. До краја пете сезоне зарађивала је 300 хиљада долара по епизоди, што је мали износ у поређењу с оним који је примао њен колега Дејвид Хаселхоф.

"Продуценти ‘Чувара плаже‘ зарадили су богатство. Тада једноставно нисам имала никога ко би ме добро представио. Или знање и искуство", рекла је Андерсон у недавном интервјуу за Вариетy.

 
Pamela Anderson, Čuvari plaže
ФОТО: ЦОЛЛЕЦТИОН ЦХРИСТОПХЕЛ / АФП / ПРОФИМЕДИА

Открила је и да су постојале "клаузуле о Памели" у неким уговорима за култну серију из 90-их, а у којој је глумила Си Џеј Паркер од 1992. до 1997. године. Било је много међународних упита везаних уз куповину само оних епизода "Баywатцх-а" у којима се појављује Памела Андерсон, а Барби лутка темељена на њеном лику продавала се као луда. Она од свега тога није добила ни новчића, тврди.

"Не схватате да ћете кад радите неку ТВ серију постати толико популарни, па на неки начин потпишете тај уговор и тако се одрекнете свог живота", рекла је.

Pamela Anderson, Dejvid Haselhof
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

"Дефинитивно су је искоришћавали. Још увек ми је чудно како није дошло до некакве расправе с Амазоном или продуцентима ‘Баywатцха‘ око тога да је поштено исплате. Смешно је како то функционише с Дејвом Чепелом и Нетфлиxом. Он може да дође и буде плаћен за шоу од ког нема ништа. А од уговора с Амазоном нисмо добили ни цента", рекао је Памелин најстарији син Брендон Ли за Вариетy.

Током касних 90-их Андерсон се на неко време повукла из јавности, делом и због свог секс скандала из 1998. Тада је, наиме, процурио снимак секса с тадашњим супругом, рокером Томијем Лијем. Данас је о том скандалу снимљена и серија "Пам & Томмy".

Pamela Anderson, Tomi Li
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Међутим, осим тога, Андерсон је сада открила још један разлог зашто је одлучила да се повуче из центра пажње. Након разлаза с Лијем 1998., живела је у Малибуу с њихова два сина. Тада је пронашла једну Францускињу, тинејџерку, како се смуца у њеном дому. Девојка је носила познати купаћи костим из "Чувара плаже" и стискала је писмо у којем је писало: "Нисам лезбијка, али сањам те."

Девојка је затим пререзала вене, али је срећом преживела, да би на крају била депортована.

Pamela Anderson
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

"Полиција ми је тада рекла - па, стварно нисте били у толикој опасности јер је то била девојчица. Помислила сам, како то целу ситуацију чини мање опасном? Жене још увек могу да убијају људе", рекла је глумица.

Такође се присетила како је једне ноћи дошла у Плејбојеву вилу и тамо уловила Џека Николсона у сексу у троје.

"Покушала сам да не гледам, али нисам могла да помогнем себи и ухватила сам његов поглед у одразу. Претпостављам да га је то довело до врхунца јер је тад испустио смешан звук, насмешио се и рекао: ‘Хвала, драга‘", пише у својим мемоарима "Лове, Памела", који излазе 31. јануара.

(Курир.рс/ Јутарњи.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар