Познати бренд Бањалучке пиваре у новом руху: "Црни Ђорђе" је таман како треба

Бањалучка пивара одлучила је да на самом почетку године приреди изненађење за све љубитеље црног пива, па се на домаћем тржишту поново појавио добро познати производ "Црни Ђорђе" – и то у потпуно новом  руху.

Република Српска 01.02.2023 | 13:10
Познати бренд Бањалучке пиваре у новом руху: "Црни Ђорђе" је таман како треба

"Црни Ђорђе" стиже пред пивопије под слоганом "Таман како треба". 

-  Значење јасно комуницира нешто што је одговарајуће, савршено, по вољи, баш како треба, идеално, док друго значење носи синоним за нешто што је затворене боје или нијансе, црно. Укратко, појам ТАМАН у себи сажима оно што суштински јесте "Црни Ђорђе" – истакла је Андреа Лиздек, Маркетинг менаџер Бањалучке пиваре. 

Да је заиста тако, доказује и његов укус, а чини га фини баланс карамела и прженог слада, са израженом нотом кафе и пријатном горчином. "Црни Ђорђе" је пиво тамносмеђе боје са црвеним тоном, интензивног мириса карамела уз воћну ноту и арому кафе, а краси га чврста, кремаста пјена.


Када је ријеч о естетским захватима на амбалажи, нови "Црни Ђорђе" је препознатљив по модерној типографији и визуелном идентитету те актуелни дизајн, тако доноси и нови, савремени карактер добро познатог бренда Бањалучке пиваре.

(ПР)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Волим Пиво

01.02.2023 13:58

Мени је готива помјешати тамно и свијетло, пола пола, пробајте, можда вам се свиди ! Узмите од истог произвођача и црно и свијетло ! Опрез, само умјерено, 3-4 литре,на дан, и не возите док пијете, укључите ауто-пилота !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само алкохол...

01.02.2023 20:11

Ма треба га забринанити! Народ ништа тиме не доказује. У алкохолу се губи сваки смисао за живот!