Тања Савић у озбиљној вези: Још се није ни развела а он хоће да је заспроси!

Тања Савић се наводно већ три месеца забаваља са једним бизнисменом из Смедерева. Он је разведен и има ћерку која је тинејџерка са којом је упознао певачицу, што само говори о томе да су му намере са певачицом и те како озбиљне.

Забава 02.02.2023 | 18:36
Тања Савић у озбиљној вези: Још се није ни развела а он хоће да је заспроси!

"Тања не жели да прича о дечку и уопштено о љубавном животу. Пре три месеца започела је везу са бизнисменом из Смедерева кога пријатељи зову Лола. Он се иначе развео пре годину дана, има ћерку која је тинејџерка и недавно је упознао са Тањом. Поклања јој много пажње, али и разумевања. Он је упознао и Тањину породицу која је одушевљена са њим. Он има 40 година, није балавац, у Тању се баш заљубио и жели да са њом гради нешто озбиљно. Њих двоје се знају преко десет година, али никада нису имали неки приснији контакт. Када би се срели, јављали су се једно другом и то је било све до пре три месеца", прича извор.

 
Tanja Savić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ<бр /><бр />

"Он и Тања су се срели код заједничког пријатеља на рођендану и ту су целу ноћ провели у ћаскању. Разменили су бројеве и он је кренуо у акцију. Након недељу дана извео је Тању на вечеру и започели су везу. Њој много значи што је у љубави срећна коначно, јер након <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3809347/дусан-јованцевиц-тања-савиц-муз-драско-станивуковиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">целе агоније са Душаном, а онда и са Драшком Станивуковићем сада је мирна и спокојна. Синови су стално са Тањом, па тако доста времена проводе и са Лолом ког обожавају. За сада колико знам Тања и он не живе заједно, али ме не би чудило да ускоро започну и заједнички живот. Он има озбиљан бизнис и не жели да се медијски експонира", завршава извор близак певачици.

(курир.рс/стар)

Коментари / 0

Оставите коментар