Мали фудбал, велики снови: КМФ Котор Варош уз Моззарт до трона

 За само 12 година рада у Клубу малог фудбала Котор Варош остварили су велике снове. Екипа ентузијаста овим спортом се бави аматерски, али по резултатима не заостају за професионалцима. Вишеструки су омладински прваци и освајачи Друге лиге Републике Српске, а у новој опреми из Моззарта могли би да заузму трон Прве лиге футсала.   

Спорт 06.03.2023 | 16:34
Мали фудбал, велики снови: КМФ Котор Варош уз Моззарт до трона

-Момци су веома задовољни квалитетом и изгледом дресова. Хвала компанији Моззарт на пруженој подршци кроз ову вриједну донацију- каже Владан Ђекановић, предсједник и тренер КМФ Котор Варош. 

Клуб броји око 60 чланова у сениорском и омладинском саставу. Чланови екипе су махом момци из општине Котор Варош који играју за овај клуб из ентузијазма и љубави према малом фудбалу и свом крају. Уз редовне послове, ангажман у КМФ Котор Варош им је аматерски, али би бројни професионалци могли да им позавиде на резултатима. 

До сада су три пута били омладински прваци РС, четири пута освајачи Друге лиге РС, а највећи резултат било је друго мјесто у Првој лиги РС прије неколико сезона. 

Циљ им је да клуб опстане и напредује на љествици у Првој лиги, али и да наставе да промовишу спортски дух свог града.  

Овој групи ентузијаста у борби за бодове и промоцији локалне заједнице помаже Општина Котор Варош. Њихов труд и посвећеност спорту препознали су и у компанији Моззарт, па би до футсал врха Српске могли у новим дресовима са знаком „М“. 

Донација опреме и овом клубу стигла је у оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе“ кроз коју регионални лидер у приређивању игара на срећу пружа подршку спортским колективима широм наше земље. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар