Огласила се Снежана Ђуришић поводом медијских натписа о покретању тужбе!

Певачица Снежана Ђуришић, музичка уредница, као и чланица жирија „Звезда Гранда“ нашла се у центру медијских натписа када је су је такмичар Душан Вукадиновић и његова мајка лажно оптужили да им је тражила мито како би прошао у наредни круг такмичења.

Забава 14.03.2023 | 21:34
Огласила се Снежана Ђуришић поводом медијских натписа о покретању тужбе!

Недељама уназад медијске спекулације о овом случају пуниле су новинске ступце, а Снежана је сада одлучила да званичном изјавом објасни кроз шта пролази и стави тачку на овај случај који ће се ускоро наћи пред судом.

У наставку текста преносимо њену изјаву у целости.

– Овим путем желим да се обратим свима који се на прљав и нечастан начин баве часним људима. Пријатељи који ме познају кажу да спадам у ову другу категорију. Како год било: Желим да вас обавестим да никакве изјаве нисам давала уопште, а посебно не ове које се тичу правосуђа, односно казни за учињена дела, као и изјаву да нисам одговорила на телефонске позиве које су наводно чинили.

Њих није било. У поступку сам подношења тужбе, искључиво ради задовољења, осносно установљења истине, а истина је да нисам ни поменула, а камоли тражила било какав новац.

Стављење у уста речи које нисам изговорила је пре свега лаж, клевета и прљава намера.

Зарађују новац баш они који пишу лажи које читаоци читају и коментаришу, свако на начин који му култура и васпитање налажу. Дакле, ко год ме неосновано и без доказа повреди, сносиће одговорност. Случај о коме је реч ових недеља је предат адвокату који ће покренути тужбу.

То је истина и ништа друго ван тога. Такође ми је жао малициозних и злобних особа које се оглашавају на друштвеним мрежама са непримереним коментарима који говоре искључиво о њима.Толико зла и мржње просто је несхватљиво, а намеће се и оно једноставно питање- Зашто? Не мрзим их, само ми их је жао.

А ви господо која пишете лажи и често угрожавате безбедност људи да би зарадили новац и вас ми је на неки начин жао. Не знам у коју категорију спадају људи који зарађују или боље речено имају било какву корист на начин угрожавања туђих живота, части и среће пишући лажи, а користећи као алиби за веровање оно што се десило? Можда ви знате. Просветлите ме.

П.С. Уколико суд одреди било какву новчану казну, одрећићу се исте у корист лечења деце са посебним потребама– написала је Снежана у званичном обавештењу које је поделила на свом Инстаграму.