Неверне бебе најавиле нови албум и концерте а певачица открила пол бебе!

Певачица групе Неверне бебе Тијана Сретковић открила је данас на промоцији новог албума да чека девојчицу.

Забава 15.03.2023 | 20:39
Неверне бебе најавиле нови албум и концерте а певачица открила пол бебе!

Она ужива у другом стању, а многи су прокоментарисали да изгледа прелепо.

Тијана је трудноћу крила, што се могло и очекивати, будући да нико из поменуте групе не експонира свој приватан живот. Како Гранд сазнаје, певачица за сад друго стање одлично подноси и још увек вредно ради и наступа са групом.

Све је супер, одлично подносим све. Иначе, чекамо једну девојчицу, већ смо смислили и име, зваће се Саша – рекла је певачица, која је у деветом месецу трудноће и која се удала прошле године, за "Гранд".

Tijana Sretković, Neverne bebe
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Подсетимо, ово је друга беба у бенду, будући да је и певачица Јелена Пудар пре четири године добила ћерку Нику.

На осмом студијском албуму “Ходај” је 11 песама, а занимљиво је да визуелни идентитет омота албума чине уметничке слике Мине Радовић.

Концертна поп-рок атракција, бенд Неверне бебе обележава три деценије постојања и рада, а у оквиру јубилеја најављују 30 концерата у 30 градова.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/07/27/14/1929315_23_фф.јпг?вер=1678890704" алт="Неверне бебе, концерт" />
ФОТО: САША ЛЕТЕЋИ

Већина тих градова је, како кажу чланови бенда, посебно значајна за трновит пут који су прешли од клупског бенда који је у општем безнађу деведесетих бранио рок-културу у малим просторима, до једног од најпопуларнијих састава нашег поднебља. Свих ових година- нису одступили од правца којим су и кренули, остајући верни искључиво музици, кроз свирачку и вокалну виртуозност.

До сада су током каријере одржали више од 2.000 концерата и објавили 8 студијских албума.

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар