Карлеуша, Ана Николић и Лукас се месецима пљували па полизали: Све је то шоу-биз!

Да је на српској естради све могуће, па и да се зарад вишег интереса ратне секире закопају за неколико сати, доказ је најновији потез Јелене Карлеуше који је јавност оставио у шоку.

Забава 16.03.2023 | 16:27
Карлеуша, Ана Николић и Лукас се месецима пљували па полизали: Све је то шоу-биз!

Мала од скандала је у року од неколико сати жестоко испљувала Ану Николић, написавши на Инстаграму за њу да "естрадна уметница дрогирано фалшира и бауља по поду док се публика смеје", да би после неколико сати спорну објаву обрисала и ни мање ни више - запратила Николићеву, с којом се месецима препуцавала на друштвеним мрежама.

 
Jelena Karleuša, Ana Nikolić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, НИКОЛА АНЂИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Да изненађење буде веће, Јелена је одмах након тога запратила и Ацу Лукаса, с којим такође дуже време није у добрим односима, иако заједно имају и дует "Банкина", који је и данас велики хит. Ово је све кориснике друштвених мрежа оставило у шоку, па су на Твитеру одмах почеле да круже разне теорије завере о томе шта се заправо десило у овом троуглу и како је дошло до овог шок обрта.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Како Курир сазнаје од добро обавештеног извора упућеног у целу причу, "главни кривац" за ову потпуну промену односа је продуцент Саша Мирковић, који већ неко време брине о каријерама и Аце Лукаса и Ане Николић.

Према нашим незваничним сазнањима, Карлеушин нови албум "Алфа", на који њени фанови чекају 11 година, требао би ускоро да се појави на тржишту, а наводно ће бити издат управо под окриљем Мирковићеве издавачке куће. Да ће до ове пословне сарадње највероватније доћи, потврђује и овај Карлеушин поступак и то што је запратила Анин и Ацин профил на Инстаграму.

Aca Lukas
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ, КУРИР ТВ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Наш извор тврди да се на овај корак одлучила сама, како би и званично ставила тачку на њихове досадашње сукобе, с обзиром на то да ће сви бити чланови исте продукције. На овај њен потез реаговали су одмах и Николићева и Лукас, који су јој узвратили праћење, а многи су приметили и да се на истој мрежи прате и Мирковић и Јеленин ПР и продуцент Зоран Бирташевић, што је још само један доказ сарадње.

Како бисмо проверили наша сазнања позвали смо и Ану и Ацу, али нам се они нису јављали на позиве, док Саша Мирковић није ни демантовао ни потврдио ову вест, већ нам је загонетно поручио:

Saša Mirković, Aca Lukas
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Шоу-бизнис је шоу. Зато се тако и зове. А нема бизниса без шоу-бизниса. Јелену и њеног ПР-а знам 20 година. Ми смо стари другари и сарађивали смо. Мени је ЈК драга особа. О њој немам шта лоше да кажем. Све сам рекао у реченици да је све то шоубиз. У њему је дозвољено све оно што није забрањено. Сви смо ми у шоу-бизнису јер сви ми правимо шоу на овај или онај начин - каже Мирковић и додаје:

- Сви смо ми део једне велике машинерије, која није глобална, али имамо добар утицај на све наше сународнике који се налазе у иностранству, где организујемо концерте на којима они наступају и забављају наше људе. Ми као продукција смо најактивнији с тим великим концертима и нема разлога да тако не буде и у будућности. Што се тиче Карлеушиног новог албума "Алфа", могу само да кажем да сам сигуран, као неко ко је дуго у овом послу, да Јелена неће промашити и да ће направити добар албум - са осмехом нам је поручио он.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар