Љуба Аличић због лошег здравственог стања отказао наступе!

Певач Љуба Аличић (67) редовно наступа како по кафанама, тако и на приватним слављима, међутим, сада је због лошег здравственог стања морао да одложи наступ.

Забава 16.03.2023 | 17:17
Љуба Аличић због лошег здравственог стања отказао наступе!

Наиме, Љуба је требало да наступа у Скандарлији 16. марта, али је због јаке прехладе завршио у амболанти са температуром 40. Међутим, пуштен је на кућно лечење, а представници седме силе су контакирали Аличића, који је једва говорио.

- Разболео сам се, ухватила ме је јака прехлада. Једва говорим, као што можете да чујете. Све ме је стигло, и овај хладан ваздух, и стално тамо, овамо... Не бих издржао тамо. Нажалост, ето јавио сам да ћемо одложити наступ, па чим ми буде боље дружићу се са публиком - рекао је певач.

Подсетимо, Љуба Аличић један је од наших најпознатијих народних и фолк певача, своју музичку каријеру званично је почео 1971. година и од тада је снимио бројне хитове.

Такође, Аличић важи за краља бакшиша, а једном приликом испричао је како је од зараде и бакшиша могао да купи целу зграду.

Ljuba Aličić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Највише сујете увек је било у нашем послу и халапљивости, немојте да вас било ко од певача лаже. Моје колеге мисле само на новац, ретки су они који овај посао раде из љубави и задовољства. То је највише она старија гарда, моје генерације певача. Никад нисам ни кретао да певам да бих се обогатио, већ зато што сам имао таленат. Имао сам бакшише којима сам могао да купим зграду, а дешавало се да не узмем ни динар. Ту врсту сујете не смете да имате ако се бавите овим послом - испричао је фолкер за медије.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар