Навијач улетио на терен, разбио нос играчу (ВИДЕО)

Бијесни навијачи Сиваспора улетјели су на терен када је постало јасно да ће њихова екипа изгубити против Фиорентине, а најгоре је прошао један фудбалер гостију коме је сломљен нос.

Спорт 17.03.2023 | 10:29
Навијач улетио на терен, разбио нос играчу (ВИДЕО)

Српског голмана Марка Дмитровића су послије навијача ПСВ Ајндховена сада напали и навијачи Фенербахчеа, и разбили су му главу упаљачима, али још горе је прошао млади фудбалер Фиорентине Алесандро Бјанко који је са својом екипом такође гостовао у Турској, само не у Истанбулу него у Сивасу.

Након што је Фиорентина повела 4:1 против Сиваспора у 89. минуту и тако обезбиједила пролаз у четвртфинале Лиге конференција, више навијача домаћих улетјело је на терен и један је успио да удари у лице Алесандра Бјанка.

Младић који је само неколико секунди прије тога ушао у игру и добио ријетку шансу да заигра на европској сцени нашао се на погрешном мјесту у погрешно вријеме и једини је који је физички повријеђен послије упада хулигана.

Бјанку је сломљен нос и из свлачионице је подијелио фотографију са читавим свијетом, због чега сигурно Сиваспор чека оштра казна УЕФА која не би смјела да толерише овакве инциденте, што је назначио и тренер Винченцо Италијано.

"То што је Бјанко ударен једноставно је срамота, он није ни видио навијача како долази, а сада има сломљен нос. Публика је гурала свој тим напред, међутим овај гест је све покварио. Страшно је што је 20-годишњак жртва таквог насиља у једној предивној фудбалској вечери.

Чекамо да видимо кога ћемо добити на жријебу за четврфинале, али поносни смо на оно што смо досад постигли, ово је прави менталитет побједника", рекао је тренер Фиорентине за "Скy Италија" послије меча.

(Мондо) Фото:Тwиттер

Коментари / 0

Оставите коментар