Џенан Лончаревић у Сарајеву: Једва чекам 13. мај

Више од двије деценије постоји тајна веза између Сарајева и Џенана Лончаревића. Потврда тога је чињеница да су његови наступи у клубовима у главном граду БиХ седмицама унапријед распродани, као и пуна Скендерија на великом концерту у мају 2012. године. 

Магазин 24.03.2023 | 20:18
Џенан Лончаревић у Сарајеву: Једва чекам 13. мај

Ново дружење у пријестоници Босне и Херцеговине заказано је за 13. мај, а због овог одличног музичког догађаја доћи ће љубитељи пјесама Џенана Лончаревића из цијеле земље. Карте за велики концерт у Скендерији могу се купити путем платформе купикарту.ба, као и на платоу Скендерије и на билетарници БКЦ-а. Карте за партер коштају 15 КМ, за трибине 20 КМ и ВИП бацкстаге 50 КМ.

- С нестрпљењем чекам 13. мај. Нека се понови 2012. година и ја ћу бити сретан. Радујем се концерту у Скендерији који ће за мене бити посебно емотиван. Од 2012. године десило се доста нових пјесама и музике. У Сарајеву сам ишао у музичку школу, ту имам доста родбине и пријатеља. Ту је мој менаџер Ервин Салихбеговић – каже Џенан Лончаревић којег су Сарајлије јучер и данас заустављале на сваком кораку и тражиле да се сликају за успомену или да добију аутограм. 

Џенан Лончаревић један је од највољенијих и најцјењенијих мушких вокала у нашој регији. Своју каријеру гради без иједне мрље и скандала. 

- Волим да говорим својим пјесмама и музиком. То моја публика најбоље зна и зато ће они на посебан начин бити укључени у сарајевски концерт. Заједно ћемо направити ноћ за памћење – каже на крају загонетни Лончаревић.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар