За успјешан почетак: Нови дресови за КМФ Рудар ЦФ

Опрема из Моззарта стигла у најмлађу општину у Српској

Спорт 27.03.2023 | 17:25
За успјешан почетак: Нови дресови за КМФ Рудар ЦФ

Они су млади спортски колектив из најмлађе општине у Републици Српској. Иако постоје тек двије године, у Клубу малог фудбала Рудар ЦФ из Станара већ биљеже добре резултате. Након доброг старта, футсалери већ кују озбиљне планове за будућност. До нових успјеха би могли у новим дресовима које им је за успјешан почетак послала компанија Моззарт.

Овај млади тим чини око 40 футсалера, махом аматера којима је чланство у Рудару хоби, а ту су из љубави према овом спорту и ради промовисања своје општине.

За кратак период остварили су солидан успјех, а прошлу сезону завршили су на 5. мјесту Друге футсал лиге Републике Српске.

Жеља им је да се идуће сезоне у новим Моззарт дресовима пласирају у Прву лигу, али и да омасове чланство омладинским погоном. 

Посебно би вољели да у будућности добију своју спортску дворану у којој ће тренирати први тим, али и стасавати неки нови нараштаји успјешних футсалера и фудбалера. Из локалне заједнице добили су, кажу, најаве да ће им испунити жељу у наредном периоду, што их посебно радује. 

Све што раде у клубу, свједоче, раде како би што боље представили локалну заједницу и створили што квалитетнију базу домаћих играча, а за то не морају да брину јер у Станарима има много талентованих малишана. 

За сада им највећу подршку у раду пружа новооснована Општина Станари. Ту је и понеки спонзор или донатор, а донација опреме из Моззарта посебно их је одушевила. 

-Посебно смо захвални на подршци компанији Моззарт. Дресови које смо добили су веома квалитетни што нам много значи због врсте спорта којом се бавимо. Борба на терену често је веома жустра, па се дешавало да нам се претходне гарнитуре оштете, али ове из Моззарта заиста су врхунског квалитета. Хвала им у име нашег клуба-каже Горан Баћић, предсједник КМФ Рудар ЦФ, Станари.

(ПР) Фото: ПР