Северину суд прогласио кривом за вријеђање раднице!

Певачица Северина Вучковић проглашена је кривом и новчано кажњена због вређања социјалних радница.

Забава 28.03.2023 | 16:21
Северину суд прогласио кривом за вријеђање раднице!

Како се даље наводи, она има право на жалбу.

- Ко омаловажава или вређа државне органе односно службене особе приликом вршења или у вези с вршењем службе или њихова законита наређења, биће кажњен за прекршај новчаном казном у износу од 20 до 100 евра или казном затвора до 30 дана.

Према оптужници, Северина је вређала социјалну радницу "Центра за социјални рад Максимир" 14. фебруара прошле године, а Центар за социјални рад је поднео пријаву за ремећење јавног реда и мира Полицијској управи загребачкој због вређања и омаловажавања службене особе.

Severina Vučković
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Како је у пријави стајало, Вучковићева је назвала Центар за социјални рад па "вербално и агресивно наступила према социјалној радници у предмету". Према исказу социјалне раднице, Северина није бирала речи у разговору с њом.

Певачица ју је питала "с којим правом јој на адресу шаље другу социјалну радницу да обиђе њену мајку", навела је социјална радница и додала да је покушала да јој објасни да Центар мора поступити код сваке пријаве са сумњом у насиље која им је достављена од члана њене породице.

- Међутим, њу не занима што се има за рећи, него наставља: Је... вам мајку свима, ово је заје..., заје... ме већ девет година и сад је доста - навела је социјална радница.

(курир.рс/24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар