Певач добио улогу у "Јужном ветру"

Члан домаће популарне групе "Ин Виво", Невен Живанчевић, опробао се у глуми и то ни мање ни више него у мега популарној серији "Јужни ветар".

Магазин 29.03.2023 | 16:52
Певач добио улогу у "Јужном ветру"

Недавно је папарацо Курира усликала певача у његовом фаст фуду у касним сатима како седи за пултом, а гости који често свраћају у локал по храну рекли су нам да Невена често тамо виђају и да понекад ради са својим радницима.

 
Neven Živančević
ФОТО: КУРИР

Међутим, иако је певач тренутно мање посвећен микрофону и певању, јер се бави својим приватним бизнисом, он је сада добио прилику да оствари своју жељу из детињства да се опроба у глуми, а како он каже до улоге је дошао потпуно неочекивано.

Neven Živančević
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Нашли смо се Игор Маљукановић и ја са редитељем Милошем Аврамовићем да причамо у вези са неким нашим песмама, које могу да уђу у филм и серију. На крају састанка Игор је рекао Милошу: "Хеј, Невена мораш да убациш у филм, он је рођен за то". И тако се Игор, по који зна пут, показао као најбољи пријатељ и кум, а Аврамовић као велики шмекер, што му је веровао на реч - рекао је Невен Живанчевић једном приликом за "ИДЈТВ".

In Vivo
ФОТО: ПРОМО

Невен је признао да му је част што је дебитовао баш у овом остварењу.

- Велика жеља ми је била да се опробам као глумац, јер стварно волим глуму. Пресрећан сам што се то десило баш у "Јужном ветру" - истакао је певач.

Како главну улогу Мараша у "Јужном ветру" игра Милош Биковић, Невен је имао прилику да сарађује са њим. Очекивано, имао је само речи хвале за њега и истако је да му је много помогао у кључном тренутку.

- Било је сјајно. Екипа је огромна, организатори, асистенти... Води се рачуна о свему. Једна потпуно опуштена атмосфера. Сви су имали стрпљења и разумевања, а Биковић ми је много помогао да се опустим и са неколико савета учинио да изнесем ту кратку улогу убедљиво - објаснио је Невен и проговорио о томе да ли било ствари које не би пристао да одглуми.

- Волим изазове и шта год да ми је Аврамовић доделио као улогу, прихватио бих - закључио је он.

Након што је сарадња успешно прошла, Живанчевић је објавио своју сцену на друштвеној мрежи Инстаграм уз опис:

- Хвала Милошу Аврамовићу на прилици да делим кадар са Марашем у серији која ће обележити многе генерације. Хвала Биковићу што си учинио да се осећам као да ово радим цео живот - написао је певач.

(Курир.рс/ Еспресо)

Коментари / 0

Оставите коментар