Фута се враћа послу после две породичне трагедије!

Биографски филм "Недеља", који ће се бавити животом покојног Џеја Рамадановског почео је да се снима пре две недеље, а сада испливавају и нови детаљи овог пројекта, које продукција држи у строгој тајности.

Забава 29.03.2023 | 20:43
Фута се враћа послу после две породичне трагедије!

Како Курир ексклузивно сазнаје, део овог филма биће и Александар Фута Радуловић, који се овим филмом враћа на велика врата, после две породичне трагедије које је доживео у претходном периоду - губитка супруге Марине Туцаковић и сина Милана Лаће Радуловића.

Композитор је ову информацију потврдио за Курир и објаснио о чему се тачно ради, а истакао је и да су дата ауторска права на песме његове покојне супруге Марине Туцаковић.

Džej Ramadanovski, Futa Radulović, Marina Tucaković <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ<бр /><бр />

- Све је регулисано што се тиче права још одавно. Чак сам се и ја ангажовао око музике за неке делове овог филма. Мало се враћам. И Марини би то било јако драго - поручио нам је љубазно Фута, а на наше питање како је, истакао је да је добро колико може да буде и да нешто ради помало.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/21/15/2724729_дзекимарина_фф.јпг?вер=1680081864" алт="Џеј Рамадановски, Марина Туцаковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ, ЛУКА ШАРАЦ<бр /><бр />

Подсетимо, као што смо већ и објавили <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4134178/ево-ко-глуми-покојног-дзеја-у-филму-недеља" таргет="_бланк" рел="ноопенер">лик Џеја у једном периоду живота тумачиће и Хусеин Алијевић, познатији као Хуса из некадашње популарне денс групе Бит стрит.

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар