Пет ствари које мушкарци примијете на жени први пут

Маникир, педикир, депилација, соларијум, лосион за тело, доњи веш, фризура и шминка, само су неки од беаутy рутина којима жене желе да заблистају у кревету и очарају новог партнера. Али, мушкарци су много једноставнија бића, па неке ствари уопште и не примећују.

Занимљивости 26.05.2023 | 08:26
Пет ствари које мушкарци примијете на жени први пут

Часопис Мен'с Хеалтх спровео је истраживање и својим читатаоцима поставио питање: Шта све мушкарци примете на жени током првог секса? Иако су одговори били различити, неки су се понављали више пута, и показали да мушкарци не примећују ситнице попут сенке на очима или нових праменова, док су свакако мирис коже и израз лица окидачи страсти.

САМОПОУЗДАЊЕ

Нема ништа заводљивије од жене која се осећа сигурно у својој кожи и не либи се да то и покаже. Када она скине гардеробу, он не примећује бикини фризуру, суву кожу или педикир, већ еротични говор тела који га у само неколико секунди може оборити с ногу.

ПОКРЕТИ

Женствени ход, њихање боковима и покрети тела који одишу женственошћу једни су од најјачих мушких сексуалних окидача. Он не види вашу фризуру или размазану маскару већ ваше тело, које се њише у складу са његовим додирима.

ИЗРАЗ ЛИЦА

Страст и жудња која се може видети на женском лицу мушкарцима је апсолутно неодољиво. Он неће приметити лосион са шљокицама, већ израз лица током страствених загрљаја. Слатке гримасе на врхунцу сексуалног чина њима су нешто посебно и узбудљиво.

ОБЛИНЕ

Наго женско тело у полумраку собе, призор је коме не може да одоли ниједан мушкарац. Он не види ваше стрије или целулит, већ заводљиву силуету украшену женственим стомачићем, задњицом, куковима и грудима које ће га оборити са ногу.

МИРИС

Свака особа има свој специфични мирис коже. Он не жели да осети ваш нови парфем или тоалетну воду, већ природан мирис ваше коже који се појачава током страственог вођења љубави, а који ће касније радо осетити на својој одећи и чаршавима након секса.

(Директно.рс)   Фото:Пиxабаy

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мики

26.05.2023 08:46

Ово све зене да процитају и да се окану педикира маникира сминки од 200км. Сто се тице праменова примјети се само ако је на сред цела и јарко одступа од боје косе. Уствари пардон, зене се не средјују због мускараца него "због себе".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

26.05.2023 16:55

Тачније , жене се сређују због других жена а знају оне , бар огромна већина њих и то јако добро , за ово горе написано у тексту. Наравно , било би лијепо примјетити да су си дале труда и упутити комплимент.

Name

Гомила глупости

26.05.2023 09:58

Ово је писала жена, нигдје везе

ОДГОВОРИТЕ