Питање које је насмијало Николу Јокића (ВИДЕО)

Због чудесних партија у плеј-офу Никола Јокић се недељама уназад налази се у жижи јавности и његове конференције за медије изазивају огромну пажњу.

Свијет 04.06.2023 | 12:26
Питање које је насмијало Николу Јокића (ВИДЕО)

Нагетси, који су захваљујући Србину славили у првом мечу финала, у ноћи између недеље и понедељка покушаће на свом терену да дуплирају предност и тако се значајно приближе остварењу великог сна - освајању шампионске титуле.

Пред други меч Јокић је поново изашао пред камере и стрпљиво одоговаро на бројна занимљива питања знатижељних новинара, а једно које нема везе са кошарком посебно је одушевило Србина.

Наиме, млади кошаркаш Јуте Вокер Кеслер у улози новинара појавио се на конференцији за медије и поставио Јокићу једно потпуно неочекивано питање.

"Никола, знам да добијаш много питања о кошарци... Па само желим да те питам - како си, шта радиш?"

Његово питање одушевило је Сомборца, који је истог момента развукао осмех на лицу.

"Свиђа ми се то! Добро сам, кишовито је напољу. Било је кад сам долазио овде."

Кеслерје добацио да се њему разведрило када је видео Јокића уживо.

"Хвала ти, човече. Ценим то, заиста. Само чекамо да утакмице почну. Мислим да ће све бити нормално кад утакмица стартује. Мислим да је сада свега превише", искрен је био Јокић коме не прија велика помпа која се подигла око финала.

(Курир спорт) Фото: ЛАПРЕССЕ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јокара

04.06.2023 13:41

Један сасвим обицан момак.. Људина!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ван Гог

04.06.2023 13:50

Ово није цовјек ово е цудо. Мислим да из било које Опозиције даљине ила ста висе незнам баци лопту она улази у лос. Но цомент респект.

ОДГОВОРИТЕ