Сузан Бојл доживела мождани удар!

Шкотска певачица Сузан Бојл изненадила је обожаватеље појављивањем у финалу шоуа "Британија има таленат". На сцени је отпевала песму коју је извела 2009. на аудицији, "И Дреамед а Дреам". Међутим, током гостовања у шоуу открила је и да је претрпела мождани удар у априлу и да се бојала може ли уопште да наступи након што јој се здравље погоршало.

Забава 05.06.2023 | 17:35
Сузан Бојл доживела мождани удар!

"Сјајан је осећај бити овде. За мене је стварно посебно јер сам у априлу доживела мањи мождани удар. Борила сам се да се вратим на сцену и успела сам", рекла је након наступа.

 

Сајмон Кауел, члан жирија у шоуу, рекао јој је: "Сузан, ми ти толико дугујемо. Знао сам да ниси добро, али ако би се ико вратио на ову сцену, то би била ти. Без тебе не би било исто."

Подсетимо, Сузан Бојл прославила се 2009. године наступом у шоуу "Британија има таленат". Отпевала је песму "И Дреамед а Дреам" и за само 72 сата прикупила више од 2,5 милиона прегледа на Јутјубу.

Сузан је у поменутом такмичењу дошла до финала у коме је заузела друго место. Током каријере зарадила је 22 милиона фунти, али није постала расипна, већ је наставила са скромним животом. Још увек живи у својој кући из детињства у западном Лотијану.

(Курир.рс/ Индеx.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар